Horoskop

19. leden 2019


KOZOROH

I když nikdy neodmítnete pozvání na rande nebo zajímavý večírek, dnes je to úplně v pořádku. Dny jako tento úplně vyzývají k samotě a odpočinku. Věnujte se dnes na 100 % sami sobě a okolní svět nechte být. Zajděte třeba na relaxační masáž nebo hodinu jógy.

VODNÁŘ

Ve spolupráci je síla. Když se spojí dvě skvělé věci, nikdy to nedopadne špatně. Třeba když se spojí Calvin Klein a Andy Warhol. A u vás to dnes bude stejně. Nebojujte s úkoly samostatně. Najděte si parťáka. Společně toho dokážete mnohem víc a ještě si užijete zábavu.

RYBY

Je čas se posunout dál. Přišel nový rok a s ním i nutnost nechat spát věci, které už dávno nejsou v módě. Najděte si dnes čas a vykliďte si šatník. Ten skutečný i ten v hlavě, ve kterém schováváte vzpomínky a trápení. Dnešní den je čerstvý začátek. Tak otočte list!

BERAN

Existenční krize na obzoru! Normálně berete věci pragmaticky, ale dnes hrozí, že zabřednete do potřeby ptát se i na věci, na které není odpověď. To je dobrá příležitost si vše ujasnit. Na druhou stranu nemusíte zkrátka a dobře vědět úplně vše, ne?

BÝK

Jeden kousek oblečení dokáže zkazit celý outfit. A to rozhodně nepotřebujete. Dnes se zaměřte na své okolí. Možná je v něm někdo, koho nemůžete vystát, a to vám zbytečně kazí náladu. Takovým lidem a věcem je nejlepší se obloukem vyhnout, pokud to jde.

BLÍŽENCI

Láska, zklamání i veřejné drama. Dnes vás čeká emocionálně nabitý den. Připravte se proto, že vám hvězdy nic neodpustí. Je možné, že se dostanete do nepříjemné hádky s partnerem, nebo naopak zažijete příjemné překvapení. Tak jako tak, emoce dnes budou velmi silné.

RAK

Nic není, jak se zdá. Dnes se snadno může stát, že z nezávazného rozhovoru se rázem vyvine hluboká debata plná tajemství a myšlenek. Nebraňte se jim. Pokud nemáte partnera, hvězdy vám dnes doporučují vyzkoušet k seznámení moderní technologie. Budete mít úspěch!

LEV

Neignorujte volání po dobrodružství! Možná se zrovna nemůžete zvednout a na měsíc odjet za teplem. Určitě jsou však věci, které zvládnete i dnes. Vydejte se na lov speciálního šperku nebo na spontánní dámský výlet za odpočinkem. Záleží jen na vás! 

PANNA

Co je moc, to je moc. Kromě kabelek. Těch totiž nikdy nemůže být moc. Jen akorát. V jiných oblastech se dnes však může stát, že narazíte na odpor. Možná někoho nevědomě popichujete nebo zkoušíte jeho trpělivost. Nedivte se, pokud se vám to vymstí.

VÁHY

Máte všechno, co potřebujete, a myslíte si, že lepší už to být nemůže? Ale ano! Hvězdy vám dnes posílají den plný radosti a pozitivních překvapení. Možná náhodně narazíte na spolužačku ze střední, nebo vám padne poslední pár skvělých střevíčků od Blahnika!

ŠTÍR

Je to jen na vás. Nečekejte, že se dnes někdo bude starat o vaše potřeby a přání. Jediný, kdo to může udělat, jste vy. Proto se pusťte do práce. Pokud bojujete s plánem, pomůže, když si na papír sepíšete, co všechno chcete dnes dosáhnout a co může počkat.

STŘELEC

Dnes rozhodně není vhodný den na starosti. Budete se potřebovat soustředit, pokud má tento den dopadnout ve váš prospěch. Proto eliminujte vše, co by vás mohlo rozptýlit, a věnujte svým aktivitám maximální pozornost. Na konci dne vás možná potěší příjemná odměna.