Horoskop

18. října 2018

LEV

Dnes vás na chvíli rozhodí kritika od někoho, kdo vás vždy podržel. Neberte to však tragicky. Dobře míněná rada vám může pomoci posunout se a vidět věci, které sami nevidíte. Naopak, nekonstruktivní řeči si vůbec nemusíte připouštět k tělu. Zbytečně by vás trápily.

PANNA

Panny dnes mohou očekávat chaos v oblasti citů a vztahů. Člověk, který vám ráno bude připadat jako ten nejlepší, se může během odpoledne změnit na někoho, s kým nechcete nic mít. Neunáhlujte se však a snažte se svými city probrat. Zbrklost by mohla ublížit vám i vašim blízkým.

VÁHY

Větší rozhodnutí raději nechte na jiný den. Čeká vás relativně normální den. Podle hvězd dnes však není dobrá chvíle na životměnící záležitosti. Budete mít totiž tendenci jednat zbrkle a bez rozmyslu. Snadno by se tak mohlo stát, že učiníte rozhodnutí, která si rychle rozmyslíte.

ŠTÍR

Tento den se pro vás ponese ve znamení domácí pohody. Nejlépe vám bude, pokud hned jak to bude možné, natáhnete pohodlné domácí ponožky, uvaříte si teplý čaj a zachumláte se na gauči s knížkou či novým Voguem. Vypněte starosti a užívejte si klid a odpočinek.

STŘELEC

I Coco Chanel říkala, že člověk nemá módu dělat, ale být jí. To stejné dnes platí i o vaší práci. Ponořte se do ní a hledejte kreativní řešení i tam, kde možná nejsou. Nebuďte jen roboti, kteří chtějí svou pracovní dobu přečkat. Projevte iniciativu a zápal. Vyplatí se to.

KOZOROH

Tento den není o vás. Hvězdy vám předpovídají, že odpověď na palčivé otázky a problémy nejlépe odhalíte při pomoci jiným. Můžete třeba darovat část oblečení na charitu, pomoci rodičům s jejich povinnostmi či se vydat potěšit zvířata do útulku. Zjistíte, že to prospěje vám i vašemu okolí.

VODNÁŘ

Hlavní hvězdou jste vy! Ano, vy! Veškerá pozornost se na vás už od rána upíná. Nebojte se, i když to není vaše tradiční role, dnes vám bude slušet. Pracujte však na tom, abyste se ukázali v tom nejlepším světle. Dnes na vás nikomu nic neunikne, i když to místy bude vypadat, že se nikdo nedívá.

RYBY

Často máte tendence vše pečlivě plánovat, to-do listy jsou vašimi největšími spiklenci a bez pořádné přípravy neuděláte ani krok. Dnes se ale uvolněte a dejte své skryté spontánní stránce trochu prostor. I bez plánování si totiž můžete užít spoustu zábavy a pohody.

BERAN

Když je člověk snob, nemusí to být vždy špatně. Hvězdy říkají, že se ve vás dnes probudí touha po luxusu a troše snobství. To ale určitě není negativní. Klidně si dnes dopřejte oběd ve vyhlášené restauraci, nebo si na večerní program oblékněte své nejlepší šaty. Budete se cítit dobře.

BÝK

I když lákadel je všude plno, dnes raději peněženku příliš neotvírejte. Vaše finanční situace sice není špatná, vesmír vám však dnes radí větší střídmost při utrácení. Budete tak lépe připraveni na neočekávané výdaje. To vám dodá stabilitu a vnitřní klid.

BLÍŽENCI

Je hezké, že byste se pro ostatní nejraději rozdali. Každému chcete pomoci a všichni ví, že se na vás mohou kdykoliv obrátit. To vás jistě šlechtí. Dnes si ale naordinujte čas jen sami pro sebe. Načerpejte sílu a dobijte baterky. Třeba na józe či v lázních.

RAK

Není na škodu, mít nastavenou laťku hodně vysoko. Ta vaše je ale výš, než můžete sami dosáhnout. A to vás zbytečně brzdí a frustruje. Zkuste omezit příliš vysoké ambice a očekávání. Brzy zjistíte, že váš postup je mnohem rychlejší a ze svých úspěchů máte radost.