Horoskop

18. leden 2019


KOZOROH

Rozhovory o ničem dnes nebudou váš styl. Ale i přesto, že upřímnost se cení, nebuďte na své okolí příliš tvrdí. Mohlo by se totiž stát, že to přeženete a snadno tak ztratíte nejen spojence, ale i dobrou náladu, která vás dnes bude provázet. To by byla škoda!

VODNÁŘ

Dnešní den bude ve znamení hravosti. Vytáhněte ze skříně outfit, který vám na tváři vykouzlí úsměv. Třeba výrazný kabát nebo veselý top. Pokud jste single, dnes je velká pravděpodobnost, že z nevinného flirtování bude rychle něco víc. Jste připraveni?

RYBY

Držte se svého plánu a rozvrhu! Hvězdy předpovídají, že dnes budete mít potíže zvládnout všechny povinnosti včas. Pomůže, když nedovolíte, aby vás někdo rušil. Vyhněte se také extra úkolům a změnám. Co můžete, delegujte. A zbytečně nezmatkujte. Večer neuškodí, pokud zvolíte spíš klidnější aktivity.

BERAN

Soustředíte se naplno na svá předsevzetí. Dnes je však chvíle dát si trochu oddech a dopřát si příjemný den. Hvězdy vám předpovídají, že se probudí vaše skvělá intuice k vyhledávání dobrých nákupů. Tak vytáhněte peněženku a běžte si za své těžce vydělané peníze udělat radost.

BÝK

Každý má vlastnosti, na které není úplně pyšný. Stejně jako má i ten nejlepší návrhář horší kousky. Dnes však není dobrý den na to strkat hlavu do písku. Přijměte své slabší stránky a naučte se, jak je využít ke svému prospěchu. Vyplatí se to.

BLÍŽENCI

Dnešní den si žádá oslavu! Nechte chladit šampaňské, vytáhněte zářivé šaty a pozvěte přátele. Dnes totiž můžete očekávat úspěchy na všech frontách. A byla by škoda si takovou příležitost nechat uniknout. Radujte se, bavte se a užívejte si naplno. 

RAK

Když dojde na finanční rezervu, nikdy není dost. A ve dnech jako je ten dnešní se pořádný polštář bude hodit. Čekají vás totiž neplánované výdaje. Nemusíte však panikařit, s chladnou hlavou vše bez problému vyřešíte. Snažte se však vyhnout zbytečnému utrácení.

LEV

Vaše odhodlání, důvtip a smysl pro elegantní řešení nezůstanou bez povšimnutí. Očekávejte proto možné povýšení nebo alespoň pochvalu. Neschovávejte se však za skromnost, pokud je ocenění zasloužené. Určitě však není namístě usnout na vavřínech. Naopak! 

PANNA

Obvykle nemáte ve zvyku se schovávat před nepříjemným rozhovorem či událostí. Dnes to však bude trochu jinak. Ale nevyčítejte si to, trocha paniky není nic nepochopitelného. Pokud je situace nevyhnutelná, požádejte kamarádku, aby vám byla oporou a dodala odvahu.

VÁHY

Nenechte se držet zpátky! Dnešní konstelace hvězd vám přináší neobvyklou dávku energie a vášně. Nebrzděte se a projevte ji naplno. Máte spoustu skvělých nápadů. Vypusťte je do světa. Možná vás překvapí, že získáte cenné spojence a ze snů se stane realita.

ŠTÍR

Vaše cesta na vrchol už nemůže déle čekat. Nepropadejte však panice, pokud rychlost není taková, jak byste si přáli. Hvězdy totiž předpovídají, že dnešní den se ponese ve znamení ctižádostivosti a zároveň netrpělivosti. Stejně jako rychlá móda ani rychlé výsledky nejsou ty nejlepší.

STŘELEC

Novoroční stres už je dávno pryč, ale vám se ještě stále nepodařilo vykročit do roku 2019 pravou nohou. Nazujte si dnes třeba Gucci lodičky a vstupte do další kapitoly ve velkém stylu. Nevadí, že trochu později. Jsou věci, na které je ten správný čas vždy.