Horoskop

17. leden 2019


KOZOROH

Vaše reputace dnes může být vrtkavá. Dejte si proto pozor, zda všichni, na kterých vám záleží, rozumí vašim záměrům a myšlenkám. Vyjadřujte se jasně a s rozmyslem. I drobné nedorozumění může způsobit, že vaše pečlivě budovaná pověst utrpí šrámy. A to by byla škoda.

VODNÁŘ

Rychlost není vše. Dnešním dnem budete proplouvat pomalu, ale jistě. Není třeba nikam spěchat. Nasaďte tempo, které vám vyhovuje, a nedovolte, aby vás kdokoliv tlačil dopředu. Díky své dnešní rozvážnosti pohodlně splníte všechny úkoly a vyhnete se stresu.

RYBY

Dnešní den věnujte plánování. Ať už se chystáte objevovat svět francouzské módy do Paříže, nebo vás čeká jen malý výlet po republice, nepodceňujte přípravu. Obzvlášť, pokud plánujete vyrazit už brzy. Nikomu neuškodí, když si zkontrolujete ubytování i itinerář.

BERAN

Všímáte si, že ačkoliv se snažíte být štědří a velkorysý, obzvlášť vůči přátelům, vždy se najdou lidé, kterým to není dost. Nabídnete třeba půjčení šatů a oni by nejraději okupovali celý váš šatník. Dnes se snažte s takovými lidmi nastavit pevné hranice.

BÝK

Ano, bylo by zábavné mít před sebou přesně to, co se vám stane, bez překvapení a změn. Ale něco takového dnes rozhodně očekávat nemusíte. Hvězdy předpovídají, že vás čeká den, který se bude nečekanými věcmi jen hemžit. Nemusíte se však bát. Bude to pořádná jízda!

BLÍŽENCI

Ať už dnes budete čelit jakýmkoliv problémům, nebudou ani zdaleka tak hrozné, jak se možná bude na první pohled zdát. Konflikt v rodině či v práci, zničené šaty od Givenchy, potíže ve vztahu. To vše se dá řešit. Nezapomeňte zhluboka dýchat a uvidíte, že dobré řešení se objeví.

RAK

Učesat, namalovat, nalít kávu a vyrazit. I když představa rutiny se vám obecně příčí, fakt je, že patří do života. Zkuste se dnes zaměřit na to, aby byly vaše dny co nejjednodušší. Ušetřenou energii můžete investovat i lépe.

LEV

Dnes pocítíte neklid, který nebude možné utišit. Toužíte cestovat a vymanit se z každodenního stereotypu. Pokud nemůžete okamžitě vyrazit za dobrodružstvím, zkuste alespoň nové věci, které jsou ve vašem dosahu. Třeba zbrusu nový bar nebo restauraci. 

PANNA

Hubert de Givenchy říkal, že luxus je v každém detailu. Věnujte jim dnes pozornost. Přílišná rozevlátost by vás totiž mohla stát mnoho. I maličkosti totiž mohou mít velkou důležitost, i když se to možná na první pohled nemusí zdát. Tak na ně nezapomínejte.

VÁHY

Dnešní den je o vás. Zařaďte svou osobu na vrchol priorit. Jinak totiž hrozí, že brzy vyčerpáte veškerou energii a budete čelit vyhoření. Nebojte se ostatním říct, že i vy občas potřebujete trochu odpočinku. Zajděte třeba na nákupy nebo na masáž. Cokoliv, po čem toužíte.

ŠTÍR

Dnes vám cestu nezkříží černá kočka, ale spíš potvora jménem závist, která se přimotá do vaší party. A vy budete jejím cílem. Očekávejte proto kousavé poznámky a zvýšenou pozornost ze všech stran. Hodit se vám určitě bude nadhled. Nemáte přece důvod se stydět či trápit.

STŘELEC

I v momentě, kdy věci nevycházejí tak, jak si přejete, nezoufejte. Hvězdy vám předpovídají, že dnes se vám povede udělat alespoň jednu chybu, která vás bude mrzet. Hoďte ji za hlavu. Zklamání pomohou rozptýlit nákupy či příjemné odpoledne s kamarádkami. Co třeba obojí naráz?