Horoskop

15. květen 2019

BERAN

Možná budete mít potřebu na sebe za každou cenu upozornit. To raději nedělejte. Ač jste dominantní, přineslo by vám to jenom patálie a nakonec by se vše mohlo obrátit proti vám. Ve svých postojích a názorech pak nebuďte tak vehementně neústupní. Nechte také protistranu, aby vyjádřila své pocity, a pokuste se o oboustranný kompromis.

BÝK

I když můžete být svým okolím pokoušeni, svoje tajemství si pro dnešek raději nechte pro sebe. Pokud se někomu svěříte, počítejte s tím, že může být také vyzrazeno a že si za tím, co sdělíte, musíte také stát. Je však také možné, že vás potká lukrativní nabídka nového zaměstnání. Zvažte a případně přijměte novou výzvu.

BLÍŽENCI

Je možné, že se k vám někdo nezachoval příliš pěkně. Ale ruku na srdce, nemůžete si za to tak trochu sami? Nevyprovokovali jste jej? Pokud ano, překonejte své případné sklony k lenivosti a běžte si třeba zasportovat. Zbavíte se stresu a získáte dostatek sil na vyřešení dalších domácích povinností.

RAK

Hvězdy vám přejí, avšak je možné, že toho nevyužijete, ale spíše budete mít tendenci zachovat se nemoudře. Na odpočinek nyní nebude prostor. Raději vsaďte na nasazení doma i v zaměstnání. Pokud tak učiníte, budete mít vynikající předpoklady pro to, aby se dnešek stal dnem pozitivních změn. Využijte toho.

LEV

V intelektuální formě se zřejmě dnes moc nebudete. Dejte si tak pozor, abyste se před ostatními moc nenaparovali. To by mohlo mít nepříjemné následky. A jestli jedete na služební cestu či někam jinam, neprovokujte svého partnera plným kufrem společenského oblečení. Mohl by třeba začít žárlit.

PANNA

Ačkoli to vůbec nemáte rádi, je možné, že ani dnes se nevyhnete konfrontacím a sporům. Vaše kritičnost a touha po dokonalosti vás k tomu může tlačit. Je na vás, abyste sami sebe ukočírovali. Co se týká věcí úředních, dnes raději nepodepisujte žádné smlouvy. Vše raději odložte na další dny.

VÁHY

Asi se u vás nic podstatného dít nebude. Pokud už by však někdo měl vůči vám nějaké výhrady, neberte si to osobně. Prostě se někde potřebuje uvolnit. Navíc jste příliš dobří na to, než abyste se nechali použít jako oběť pro někoho, kdo si potřebuje zchladit žáhu. Nechejte je, ať si uleví a vy si myslete svoje.

ŠTÍR

Možná budete mít chuť na nějaký mejdan či jiné pořádné rozptýlení. Pokud ano, jděte do toho. Ale řádně si promyslete, s kým do toho půjdete. Uděláte-li chybu, mohou o vás kolovat nepříjemné klepy. Mějte na paměti, že ne všechno se bude dařit zrovna podle představ. Především v dlouhodobých vztazích by se mohly objevit komplikace.

STŘELEC

Udělejte si pořádek v životě nebo alespoň na svém pracovním stole, případně kolem sebe obecně. Uvidíte, jak se vám uleví, když vyházíte nepotřebné harampádí. Dnes pro takové aktivity máte dobrou energii a také podle toho můžete slavit úspěchy. Budete-li o to stát, nemine vás přátelská pomoc či podpora.

KOZOROH

Měli byste zažívat proud skvělých nápadů a inspirací. Naslouchejte jim pozorně, a pokud se vám nechce je ihned realizovat, tak si je alespoň někde poznačte a nechte na pozdější čas. Tvořivost a sklony ke hravosti by dnes měly být na vysoké úrovni. Takže nic nepodceňujte a snažte se toho využít.

VODNÁŘ

Dávejte si pozor na jazyk. Díky svému vyjadřování se můžete dostat do situací, kdy si sami sobě uškodíte. Mějte to na paměti, zejména když po dlouhé době budete mít pocit, že se k vám navrací láska. Buďte opatrní a nevyžeňte ji hned, jakmile překročí práh vašeho domu. Nebraňte se, třeba je to někdo, kdo vám zůstane navždy.

RYBY

Vypadá to, že výsledky vašeho dnešního snažení na sebe nenechají dlouho čekat. Budete-li chtít, máte šanci dosáhnout nečekaného úspěchu. Dejte si však pozor, aby vám při tom sláva nestoupla příliš do hlavy. Jestli je na vás někdo hrubý, proč byste to měli donekonečna snášet. Ohraďte se a ukažte, že také máte svoji sílu, nebo odejděte.