Horoskop

15. duben 2019

BERAN

Jste v dobré kondici, a to jak fyzické, tak psychické. Dejte se do uskutečňování svých plánů. Co nyní započnete, tak také zdárně dokončíte. Jestli se chystáte na důležité jednání, pamatujte na zdrženlivost. Vaše výbušnost je nyní taková, že by vám to mohlo uškodit. Všechno si nejdříve dobře promyslete, než něco slíbíte. 

BÝK

Hrozí vám zdravotní potíže. Udělejte si inventuru v jídelníčku a zamyslete se nad tím, jak se stravujete. Více zeleniny a ovoce by vám prospělo. Na své přátele a jejich rady se můžete spolehnout. Pokud potřebujete, neváhejte a obraťte se na ně. Jistě vám pomohou.

BLÍŽENCI

Váš partner bude nejspíš nerudný a to vám na náladě nepřidá. Snažte se pochopit jeho potíže a raději mu jděte z cesty. Neberte si to osobně. Upřednostněte rutinní záležitosti, i když vás to asi bude nutit k něčemu bláznivému. Mějte na paměti, že dříve či později stejně ty složenky a resty uhradit budete muset.

RAK

I když máte pocit, že toho mnoho nezvládnete, přece jenom se posouváte dopředu. Buďte trpěliví a pomalu pokračujte v započatém díle. Je také možné, že se setkáte s někým mimořádně zajímavým a zamilujete se. Můžete také potkat starou lásku a zahořet novými city.

LEV

Není vyloučeno, že na vašem kontě ubude výraznější částka. Může jít o neočekávané výdaje. Buďte ve střehu a pohlídejte si to. Také jsou pravděpodobné nějaké komplikace na pracovišti. Nenechte se tím vytočit, na váš pověstný výbuch nejspíš nikdo moc zvědavý nebude.

PANNA

Ve vztazích očekávejte velmi příjemné změny. Napětí se zklidní a vy se budete cítit mnohem lépe. Ovšem musíte pro to také něco udělat. Dařit by se vám mělo, pokud budete upravovat či zvelebovat své bydlení. Pokud zatím nechcete příliš utrácet, tak si alespoň věci promýšlejte nebo někoho zapojte.

VÁHY

Štěstěna je vám nyní nakloněna a nějaké neočekávané finance na sebe nedají dlouho čekat. Dopřejte si něco pěkného do domácnosti. A nenechte si vnucovat představy o tom, co byste a jak byste měli. Víte nejlépe sami, co máte dělat. Tak se tím řiďte a neustupujte. Určitě naleznete nějakou diplomatickou fintu, jak na to.

ŠTÍR

Jako by ani nebyl víkend. Cítíte se unavení a neodpočatí. Je-li to možné, v klidu si dopřejte ještě trochu odpočinku a nepřetěžujte se. Plánujete-li nějaké změny, jděte do toho, hvězdy jim jsou docela nakloněny. Dařit by se vám mělo zejména ve vztazích. Tak toho využijte.

STŘELEC

Jste poněkud podráždění ze včerejších aktivit. Nenechte na sobě dříví štípat a dělejte to, co uznáte za vhodné. Možná překvapíte svým agresivnějším jednáním a můžete si tím zjednat respekt. Buďte při tom nad věcí, rozhodně nedávejte najevo svému partnerovi, že to je jeho vina. Můžete za to oba.

KOZOROH

Víkendové návštěvy vám vzaly veškerou energii. Cítíte se „pod psa“. Jenomže je pondělí a je tedy nutné začít pracovat. Pozor na úrazy hlavy a komplikace spojené s adrenalinovými sporty. Také si dávejte pozor při aktivitách pracovních. I zde vám hrozí nějaká rizika. Třeba z moc velké odpovědnosti, kterou můžete zažívat.

VODNÁŘ

Nevrhejte se po hlavě do dalších předem nepromyšlených dobrodružství. Vaše vztahy jsou nestále, protože děláte stále stejné chyby. Udělejte raději něco pro radost svých dětí, i když jsou už třeba dospělé, vrátí se vám to. Co třeba pozvání na oběd?

RYBY

Možná máte problém uvědomovat si realitu. Jednejte tedy s rozvahou, a než vyřknete svůj názor, dobře si promyslete, co chcete říct. Radost byste měli zažívat, pokud vyrazíte s přáteli někam za zábavou. Nepřehánějte to však s alkoholem, nevyplatilo by se vám to.