Horoskop

14. únor 2019

KOZOROH

Starosti si budete dnes ordinovat především vy sami. Možná by nebylo od věci zkusit dát do svého života trochu více nadhledu a radosti a případné těžkosti, alespoň na den svatého Valentýna, prostě hodit za hlavu. Díky tomu byste mohli zažít nejen pochvalu od blízkých, ale také dobrý vnitřní pocit.

VODNÁŘ

V porovnání s ostatními budete disponovat velkým tahem na branku. Ale možná také jistou sebestředností. Vaše charisma by mělo být na maximu. Ostatní by vám měli naslouchat, a pokud něco zajímavého vymyslíte, rádi se k vám přidají. Samozřejmě je to myšleno v rámci zábavy a užívání si života.

RYBY

Můžete na sobě zaznamenat sklony k melancholii. A to i když ostatní budou mít snahu se na Valentýna bavit a radovat. Na vině bude vaše zvýšená citlivost, s níž se můžete potýkat. Pokud už si budete chtít udělat radost a najít větší klid, vyrazte se svou polovičkou na romantickou procházku v přírodě nebo za kulturou.

BERAN

Nacházet se můžete v mírné nepohodě. Tu budou nejspíš způsobovat věci spojené s profesními aktivitami. Možné jsou také sklony k milostným zádrhelům. Řešit vše můžete s přáteli, ale pozor si dávejte, abyste nezaměňovali přátelství s láskou. Na svatého Valentýna bude zvýšené riziko!

BÝK

Hýřit elánem a optimismem zřejmě moc nebudete. Narušit váš klid může setkání s někým pro vás velmi přitažlivým, komu ani vy nemusíte zůstat lhostejní. Pojit by vás mohly obdobné zájmy či ideály. Pokud se někdo takový objeví, poznáte to ihned.

BLÍŽENCI

Dít by se vám mohly až osudové události. Možná se vám ozve někdo z dávné minulosti, potkat také můžete svou první lásku. Následkem toho si uvědomíte, že vám současný život nevyhovuje a rozhodnete se pro nějakou zásadní změnu. Možné je zamýšlení se nad budoucí dovolenou.

RAK

Pozor byste si měli dávat na milostné úlety, ke kterým vás to dnes bude svádět. Později by se vám to mohlo nemile vymstít. Dařit by se vám však mělo ve vzdělávání. Nejspíš budete mít chuť zabývat se nějakými filozofickými otázkami nebo věcmi mezi nebem a zemí. 

LEV

Charakterizovat by vás měl optimismus, pohoda a dobrá nálada, kterou budete šířit kolem. Čeká vás nějaká příjemná nabídka, která by vám měla lichotit. Pozor ale, nemusí být všechno zlato, co se třpytí. Pokud něco takového přijde, jednejte obezřetně a s rozvahou. Věci nemusí být takové, jaké se na první pohled jeví.

PANNA

U vás to bude tak trochu jako na houpačce. Na jedné straně byste měli pociťovat nárůst své energie, dynamiky a akčnosti, ale na straně druhé se můžete setkávat s nějakými vztahovými zádrhely. Může se někdo zachovat vůči vám necitlivě, nebo naopak to můžete být vy, kdo takový bude. Buďte ve střehu a vše analyzujte.

VÁHY

Zažívat můžete nějaké vnitřní rozpory. Na straně jedné nejspíš budete mít chuť na nějaké milostné hrátky, na straně druhé nikdo takový, k němuž by vás vázaly náležité city, nemusí být zrovna po ruce. Řešením mohou radosti ve formě nákupu, třeba nové birkinky.

ŠTÍR

Zřejmě u sebe zaznamenáte zvýšenou citlivost a vnímavost. Na svátek zamilovaných čekejte dárek od někoho vám milého nebo to můžete být také vy, kdo někoho takto překvapí. S výběrem něčeho opravdu luxusního byste pak neměli mít žádný problém.

STŘELEC

Přestože můžete zažívat mnohé nejasnosti, nebude vám to ubírat na nadšení a optimismu. S chutí se budete vrhat do nejrůznějších aktivit i dobrodružství, která vám budou působit potěšení. Možná jsou seznámení s novými zajímavými lidmi, ale také nabídky na spolupráci. Hvězdy by vám v tom měly přát.
Ve spolupráci s profesionálním astrologem Milanem Gelnarem.