Horoskop

13. září 2018

LEV

Slovní hříčka sem, vtípek tam. To jste dnes přesně vy. Humor a smích vás ovládne do posledního kousíčku. A vy ho můžete šířit dál. A to je přece skvělé, ne? Pozor však, aby některý z vašich žertů nepřekročil hranici a někomu neublížil. Klaunovský nos ale vyměňte spíš za veselý šperk.

PANNA

Všechny vaše sny se hravě splní. Pokud se dokážete i nadále soustředit. Ať už toužíte po kariéře v módě nebo se chcete seznámit s novým protějškem, je to jen na vás. Hvězdy vám ukážou cestu k vašemu cíli. Dodržet ji však musíte jen vy. Pomůže vám s tím třeba hezký zápisník.

VÁHY

Nenechávejte vše na poslední chvíli. V příštích dnech vás čeká výzva. Najděte si proto v rozvrhu čas i na přípravu. Podklady pro pracovní prezentaci raději udělejte dostatečně dopředu, spíše než 2 hodiny před začátkem. Pořádně se vyspěte a připravte si outfit už večer. Ušetříte si tak stres.

ŠTÍR

Vydejte se vstříc zdravějšímu tělu. Chápeme, cigarety vám pomáhají se vyrovnat se stresovým obdobím, na fitko není čas a po salátu máte hlad. Najděte si ale dnes alespoň jednu věc, kterou budete moci udělat pro svoje tělo. Bohatě vám to vrátí čerstvým vzhledem i kondicí.

STŘELEC

Slovní hříčka sem, vtípek tam. To jste dnes celý vy. Humor a smích vás ovládne do posledního kousíčku. A vy ho můžete šířit dál. A to je přece skvělé, ne? Pozor však, aby některý z vašich žertů nepřekročil hranici a někomu neublížil. Klaunský nos ale vyměnte spíš za veselý šperk.

KOZOROH

Dnes je váš den! Po lehce náročnějších dnech u vás konečně vysvitne slunce a dobrá atmosféra. Užijte si tento den naplno. Oddechněte si, trápení nechte za sebou. Váš úsměv i veselí ocení nejen vaše okolí, ale i vy sami. Dnes je také dobrý den na návštěvu rodiny.

VODNÁŘ

S počty dnes příliš nepočítejte. V tento den si na vás hvězdy připravily drobné potíže s financemi. Budete mít potíž se ve všech počtech zorientovat a dojít k uspokojivému výsledku. V klidu si sedněte a připravte si rozpočet. Snadno tak zjistíte, kde ušetřit a co si můžete dovolit utratit.

RYBY

Listí padá, ale vaše hvězda stoupá. V poslední době se vám po profesní stránce daří. Hvězdy vám jako odměnu za vaši tvrdou práci přihrají do cesty zajímavou příležitost. Možná to bude nabídka, na kterou už dlouho čekáte a nebo taková, o které jste nikdy nepřemýšleli. 

BERAN

Pomalu, ale jistě. Už nějakou dobu čekáte na něco, co změní váš život k lepšímu. Možná lepší pozice v práci, koupě bytu nebo žádost o ruku? Dobrá zpráva je, že už jste velmi blízko. I když se to tak nemusí zdát, už brzy se budete radovat. Na skvělé věci se prostě vyplatí počkat.

BÝK

Možná se vám zdá, že se ve vaší blízkosti děje v poslední době něco divného. Pokud tento pocit přetrvává, má smysl celou situaci detailně prozkoumat. Vaše instinkty jsou dnes totiž vyjímečné a stojí za to jim věřit. Nejlépe vám například bude slušet první outfit, který vám ráno padne do oka.

BLÍŽENCI

Váš milostný život pokvete. Ať už jste ve vztahu, nebo single, dnešní den je ve znamení lásky. Určitě si nezapomeňte sexy prádlo, ve kterém se sobě líbíte. Zadaní Blíženci tím potěší partnery, nezadaní budou vyzařovat vnitřní sexappeal, který přitáhne pozornost opačného pohlaví.

RAK

Něco vám uniká, Raci! Možná se zdá, že je dnešní den jen rutinní záležitostí. Nic, nad čím by bylo potřeba se pozastavovat. V tom celém spěchu ale snadno přehlédnete věci, ze kterých se můžete velmi poučit. Zpomalte a vychutnejte si dnešní den. I když je všední.