Horoskop

13. leden 2019


KOZOROH

Ve vaší hlavě dnes zavládne zmatek. Spousta emocí, myšlenek i nápadů. Hledejte zdroj svých pocitů. Pokud jsou pozitivní, budete vědět, kam se obrátit, když vám bude hůř. V případě nepříjemných myšlenek alespoň zjistíte, čemu se pro příště obloukem vyhnout.

VODNÁŘ

Je čas srovnat účty. Nový rok s sebou přináší spoustu předsevzetí a plánů. Je hezké snít. Váš dnešní úkol podle hvězd však je jediný. Najít rovnováhu mezi reálnými očekáváními a sněním. Díky tomu nebudete mrhat energii na něco, o co ve výsledku nestojíte.

RYBY

Zaměřeno na vztahy. Dnešní den vám přinese možnost zamyslet se, zda některé vztahy neudržujete ze setrvačnosti nebo ze strachu, že budete sami. Je to stejné jako s kousky oblečení, které víte, že už nikdy neoblečete, ale prostě se jich nedokážete zbavit. Dnes by se to však mohlo podařit.

BERAN

Dnešní konstelace hvězd napovídá, že vaše schopnost komunikovat bude neobvykle silná. Cokoliv, co řeknete, budete mít velký vliv. To je velká výhoda, ale také zodpovědnost. Pokud si totiž nedáte pozor, mohlo by se stát, že nevědomky někomu hodně ublížíte. 

BÝK

Zahalte se do oparu romantiky. Dnes hledejte intimní atmosféru a udělejte si čas pouze na partnera. Povídejte si, buďte spolu. Vaše pouto bude silné. Pokud svou lásku ještě nemáte, je dnešní den vhodnou příležitostí obléct sexy šaty a vydat se vstříc novým objevům.

BLÍŽENCI

Objevujte svůj potenciál. Dnešní den nepatří nikomu jinému než vám. Nezůstávejte však v zajetých kolejích. Místo toho hledejte způsoby, jak se rozvíjet. Vaše možnosti jsou neomezené. Vyzkoušejte třeba nový druh sportu nebo se přihlaste do kurzu jazyků.

RAK

Dnes se nebudete cítit opuštěně, ani když budete sami. Právě naopak. Prospěje vám, pokud budete alespoň chvíli naslouchat svému vnitřnímu hlasu. To podpoří vaši představivost a kreativitu. Hvězdy radí, abyste večer strávili s někým, kdo vám rozumí i beze slov.

LEV

Dnes zažijete něco výjimečného a krásného. Možná vás čeká i trocha dobrodružství a tajemna. Hvězdy předpovídají, že nemusíte očekávat, že by se vám změnil život od základu. Určitě si však z dnešního dne odnesete spoustu zážitků i cenných zkušeností. 

PANNA

Dnes zatoužíte udělat něco pro planetu a okolní svět. To hvězdy jen schvalují. Začněte třeba minimalizovat svůj odpad. Uspořádejte akci, která pomůže vybrat peníze na dobrou věc. Záleží jen na vás! I malé krůčky se počítají a přinesou vám dobrý pocit. 

VÁHY

Zazvonil zvonec a trápení je konec. Dnes je den, který vám přinese klid a hlavně pocit zadostiučinění. Podaří se vám konečně uzavřít některé záležitosti, které vás už delší dobu trápí. To je rozhodně důvod k oslavám. Co třeba nákupy s kamarádkou nebo masáž?

ŠTÍR

Vaše vyrovnanost je ohromující. Dnes vás určitě potěší, že s ledovým klidem ustojíte jakékoliv nedokonalosti ve sletu událostí. Pár jich přijde, ale vy je zvládnete bez problému vyřešit. To na vás vrhne pozitivní světlo a přinese obdiv okolí. 

STŘELEC

Dnešní den bohužel nebude bezstarostný a plný smíchu. Čeká vás spíše hodně stresu, únava a sem tam i nějaký konflikt. Připravte se a pokuste se udržet nervy na uzdě. Pokud už toho na vás bude moc, raději si naordinujte pauzu třeba u kávy a pokračujte, až bude lépe.