Horoskop

13. duben 2019

BERAN

Sršíte vtipem, jste nachystaní porvat se s celým světem a ukázat všem, jak si dokážete vybojovat své místo na slunci. Záměry, do kterých se dnes pustíte, by vám měly vyjít. Dařit se vám bude zejména v aktivitách zaměřených na sport. A jak to tak vypadá, i ve vztazích se dokážete blýsknout.

BÝK

Dnes prostě neustoupíte. Nejspíš se kvůli tomu dostanete se svým partnerem do sporu, ale vy máte jasno a na žádné kompromisy nepřistoupíte. Chcete si prostě dnešek užít a vychutnat a tomu podřídíte vše. Den pak může být završen nějakou dobrou společnou večeří.

BLÍŽENCI

Pokud dnes do svého jednání nezapojíte zdravý rozum, a zejména svou vnitřní moudrost, tak jistě narazíte. Váš den bude dosti napjatý a je pravděpodobné, že tlak nebudete snášet snadno. Rozumné bude držet se stranou a snažit se zůstat v klidu a pohodě. Co třeba zajít na masáž nebo do kina?

RAK

Vaše aktivity a záměry pro tento den se setkají s poměrně velkým pochopením. Obvykle to u vás bývá spíše naopak. Nebudete muset tak za své představy, jak strávit víkend, bojovat. Věci by vám tak měly vcelku vycházet. A pokud někdo nebude s vašimi záměry souhlasit, tak se bez něj prostě obejdete.

LEV

Pohodu a klid hledejte uprostřed přírody. Pročistíte si tak hlavu a možná zaženete horké chvilky, které hvězdy naznačují. Snažte si zachovat chladnou hlavu a naordinujte si procházky a relaxaci. Pokuste se také obejít bez ctitelů a ctitelek. Jen tak zvládnete nepříjemné situace, které se chystají.

PANNA

Možné zmatky, nejasnosti, větší vnitřní neklid a napětí. Tak to se vám může stát, pokud v práci nezvolníte a nezklidníte se. Hlídejte si dnes i dodržování dopravních předpisů, hvězdy naznačují problémy na cestách. Nejlepší budou výlety pěšky.

VÁHY

Pokud přemůžete svoji nerozhodnost a vydáte se někam za kulturou, můžete se těšit na silné umělecké zážitky. A to nebude zdaleka vše. Je také pravděpodobné, že po kultuře vás ještě čeká výtečné večeře s přáteli nebo partnerem. Sobotu si zkrátka užijte, ale do ničeho nového se raději nepouštějte.

ŠTÍR

Elánu a energie byste měli mít hodně, a tak si nejspíš dnes sami záměrně naordinujete aktivní odpočinek. Touto činností dokážete eliminovat a omezit velkou vnitřní nervozitu posledních dnů, která na vás těžce dopadá. Vhodné bude studium a sportovní aktivity.

STŘELEC

Vypadá to, že dnes se budete věnovat především svému domovu. Konečně byste se mohli dostat i k aktivitám, které jste tak dlouho odkládali a na něž stále nezbýval čas. Pokud se rozhodnete pro nějaké vylepšování domácnosti, přestavbu, bude se vám velmi dařit. 

KOZOROH

Hvězdy vám v těchto dnech přejí a naznačují jenom samé úspěchy. Nyní budete mít šťastnou ruku a dařit se bude ve všem, na co sáhnete. Rozumné tedy bude usilovat o vše, co máte v plánu do budoucna realizovat. Vydáte-li se na nákupy, také velice dobře pochodíte. Zkuste si však také udělat nějakou radost.

VODNÁŘ

Dnes se opět projeví váš nadhled, sklon k originalitě a schopnost dívat se na věci nevšedním způsobem. Díky tomu konečně vyřešíte nebo si ujasníte plány na letošní dovolenou. Pokud zvolíte obligátní moře, uděláte dobře. Líbit se vám bude také na severu. Přicházet by vám také mohly nápady na finanční přilepšení.

RYBY

S vámi dnes budou cloumat velké emoce. Možná jste se právě zamilovali nebo můžete také pociťovat akutní nedostatek lásky a přízně od svého stávajícího partnera. Nyní máte šanci to zásadně změnit. Musíte však respektovat starou moudrost, že láska prochází žaludkem. Možná budete i trochu sebestřední.