Horoskop

12. října 2018

LEV

Zamávejte na rozloučenou všem rozptýlením! Dnes se vám vůbec nedaří dokončit nic, co máte v plánu. Vše honíte na poslední chvíli a trvá vám to mnohem déle než obvykle. Udělejte silné rozhodnutí a odprostěte se od všech rozptýlení. Instagram počká na večer a myšlenky na milého vám taky neprospívají!

PANNA

Dnes se vše točí kolem vašich myšlenek. Normálně se do hloubání moc nepouštíte, hvězdy vám však plánují něco jiného. Od rána budete doslova ve filozofické náladě, hledajíc odpovědi na ty nejpalčivější otázky. Klidně si zajděte do knihovny a ponořte se do nějaké zajímavé knížky. 

VÁHY

Tento den bude vyžadovat důvtip a rychlé přemýšlení. Ráno se bude zdát, že vše vychází jak má. Poloha Uranu však naznačuje, že v průběhu dne se vaše karty značně zamíchají. Neztrácejte čas lamentováním a raději se vše snažte jedno po druhém vyřešit. 

ŠTÍR

Vaše touha po úspěchu a ocenění se dnes přihlásí o slovo. Toužíte po povýšení nebo alespoň pochvale a obdivu. A nic vás v cestě za nimi nemůže zastavit. Začněte svůj silný den už výběrem výrazného outfitu, ve kterém se cítíte dobře. Dnešní den patří jen vám!

STŘELEC

Podzim nemusí znamenat jen šedivý déšť, předvánoční stres nebo únavu. Vydejte se dnes proti proudu a místo obligátního černého kabátku si oblečte (nebo kupte?) nějaký pestrý. A místo stěžování na špatné počasí si vychutnejte horkou kávu v útulné kavárně. Každé roční období je krásné!

KOZOROH

Pozor, vaše pozice může být ohrožena. Dnes je víc než kdy nejvyšší čas ukázat ze sebe to nejlepší. Vytáhněte ze skříně svůj nejlepší outfit, nezapomeňte přihodit sebevědomý pohled a nenechte se rozptýlit. Pomůže vám, pokud ukážete, že umíte mnohem víc, než se zdá.

VODNÁŘ

Připadá vám, jakoby se proti vám všichni domluvili. Partner vám ráno vyčetl nevinnou poznámku, šéf nepřestává připomínkovat vaše návrhy a do toho zrušené nákupy s kamarádkou. Neberte si to osobně a spíše se nade všechno povzneste. Zbytečné napětí by ničemu nepomohlo.

RYBY

Dnes vás čeká takový ten den, kdy vás otráví i sebemenší potíž. A co víc, zjistíte, že trochu otravujete sami sebe. Co s tím? Zkuste proti splínu zabojovat a vydejte se třeba na hodinu tance či na masáž. Prostě se pokuste o takový malý denní restart. Odpoledne už by mělo být vše lepší.

BERAN

Nic není tak, jak by se na první pohled mohlo zdát. Dnes budete mít tendenci se rozhodovat až příliš rychle. To by mohlo vést k mylným předsudkům a falešným přesvědčením. Nezapomeňte vše nejdříve řádně prozkoumat a zvážit. Na soudy přijde čas později.

BÝK

Chaos nad chaos! I přesto, že se říká, že chaos podporuje kreativního ducha, váš domov se trochu vymkl kontrole. Vyhraďte si proto dnes čas na jeho zvelebení. Pomůže, pokud vymyslíte chytré úložné prostory a nepotřebných věcí se nadobro zbavíte. Můžete také vyrazit na nákupy designového nábytku!

BLÍŽENCI

Konečně trochu zábavy bez zábran. Bavte se, Blíženci. Hvězdy vám dnes předpovídají den plný veselí a kreativity. Je pátek, tak si klidně dovolte trochu uvolněnější outfit. Pestré šaty příjemně rozzáří podzimní šeď a dodají dobrou náladu i všem okolo vás. 

RAK

Poslední dobou jste se drželi spíš zpátky. Vašim přátelům se však stýská. Mluvíme nejen o těch lidských, ale i vaše sbírka neodolatelných bot už se dlouho nepodívala ven. Zahoďte domácí oblečení a konečně podnikněte něco s partou. Třeba se spolu vydejte na zajímavý film nebo výstavu.