Horoskop

12. květen 2019

BERAN

Pokud jste zamilovaní, tak milostné představy i jejich naplňování, které bylo v minulých dnech nosným tématem vašeho života, nyní vystřídá řešení praktických problémů. Je velmi pravděpodobné, že opět s údivem budete zjišťovat, že věci nejsou zase tak úžasné, jak se vám zpočátku jevily. Pozor na možnou výbušnost.

BÝK

Díky stabilitě, vyrovnanosti a pohodovosti nyní budete zažívat poměrně příjemný den. A to i přesto, že na vás může být z vnějšku vyvíjen poměrně značný tlak, abyste zrychlili své tempo. Vy to ustojíte, a pokud už budete na něco dávat důraz, tak na svou relaxaci. 

BLÍŽENCI

Je možné, že vás dnes čekají problémy a nedorozumění s partnerem či partnerkou. Možná budete poněkud zmateni, možná si nebudete jisti s tím, zda vás má vůbec někdo rád. Jediným způsobem, jak to zjistit, je nevrhat se znova bezhlavě do něčí náruče, ale jít do ústraní a tam si vše rozmyslet nebo něco hezkého pro protějšek udělat.

RAK

Možná se cítíte vším tím děním a konáním z týdne minulého poněkud vyčerpáni a zmoženi. V minulých dnech se vám mělo vcelku dařit a ani dnes by to nemělo být jinak. Jediné, co vás zřejmě bude trápit, bude neschopnost zvládat vše, co na vás doma nakládají. Je-li tomu tak, nebojte se říci si o pomoc.

LEV

Jediné, co budete dnes moci konstatovat vy i vaše okolí, je, že se všem jevíte velmi charismaticky. Na co sáhnete, to se vám bude rozvíjet pod rukama, růst a nebude nic, co by se vám nedařilo. Ale přesto tu nějaké nebezpečí číhá. Dejte si pozor na svou ješitnost a sebestřednost, možná i sklon k lenivosti.

PANNA

Pokud si sami nebudete stát v cestě, pak by se vám dnes mělo docela dařit. Hvězdy rovněž naznačují, že by vám mělo jít sebevzdělávání a získávání nových zásadních informací. Pokud promýšlíte dovolenou, bude dobré si pohlídat všechny základní náležitosti, jako je pojištění a finance, a můžete plánovat nevšední zážitky. 

VÁHY

Dnešek pro vás nebude nejspíš ani moc příjemný, ani moc nepříjemný. Prostě den bude nemastný – neslaný. Pozor, je možné, že na vás bude partner žárlit více než jindy, případně i vy sami se můžete takto projevovat a sami být těmi nesnesitelnými žárlivci. Díky tomu můžete mít tendenci k větší nervozitě, výbušnosti a agresivitě.

ŠTÍR

Asi dnes budete mít stálý pocit, že vás někdo nebo něco ve vašich snahách podporuje a umetá cestičku. A to je příjemné. Věci se vám budou dařit a na vás bude, zda toho dokážete využít. Tento stav je naštěstí dlouhodobější, takže když jej nevyužijete dnes, budete mít příležitost ještě po více dnů.

STŘELEC

Pravděpodobně vás čekají dramatičtější události, které pro vás nebudou mít jednoznačnou příčinu. Můžete tak z toho být zmatení. Pozadí je jednoduché. Budou mít jeden jediný úkol, přivést vás k zamyšlení nad tím, zda to, co a jak děláte, je v souladu s vámi, a zda směřujete tím správným směrem.

KOZOROH

Vám by se nyní mělo vést docela dobře. Je možné, že vás čekají nějaká příjemná osudová setkání s osobami, se kterými jste se v dobách předchozích prokazatelně ještě neviděli, přesto budete mít pocit, jako byste se znali odjakživa a bude vám s nimi velmi dobře. Možná si také uvědomíte, že náhody neexistují.

VODNÁŘ

Asi dnes budete zažívat větší nárůst sebevědomí a schopnosti sebeprosazení ve společnosti. Pozor si však dávejte, abyste netlačili na pilu více, než je zdrávo. Jinak se můžete doma dostat do zásadních sporů jak se svým okolím, tak s nejbližšími. S nimi raději jednejte opatrně a uváženě!

RYBY

Je pravděpodobné, že vše, do čeho se dnes pustíte, vám půjde takřka samo bez většího úsilí. Myslet a komunikovat by vám to mělo skvěle. Výhodu budou mít zejména ti z vás, kteří umí pracovat se svou intuicí. Budete konat naprosto spolehlivě a správně, a to i v těch rozhodnutích, které nebudou mít žádné logické důvody.