Horoskop

1. prosinec 2018


ŠTÍR

Dnešní den vám pomůže přečkat maximálně zodpovědný přístup ke všemu. Lehkovážnost nechte doma a raději se zaměřte na to, abyste vše stihli a nikoho nezklamali. Čeká vás totiž náročný den plný nástrah a možných konfliktů. Pomůže vám stylový diář či přehledná kabelka.

STŘELEC

Nedržte se dnes zpátky. Není čas na malé cíle. Pusťte se s chutí do práce a dokážete cokoliv, co si vymyslíte. Hvězdy jsou na vaší straně a pomohou vám s čímkoliv. Pokud si nejste jistí správnou mírou, raději to dnes trochu přežeňte, spíš než abyste se drželi zkrátka.

KOZOROH

Doma to dnes nebude úplně nejlepší. Poslední dobou jste ve stresu a nemáte příliš času. To vytváří optimální podhoubí pro hádku kvůli maličkosti. Jakmile však za sebou zavřete dveře, nechte svá trápení tam, kde vznikla. Nasaďte úsměv a soustřeďte se na svět kolem vás.

VODNÁŘ

Vaše hvězda strmě stoupá. Vaše krása, vtip a šarm, dnes rozhodně nebudou přehlíženy. Nezůstávejte doma a vydejte se do víru společnosti. Bez problému navážete konverzace a získáte kontakty, ze kterých budete ještě dlouho těžit. Nejvíc vám to bude slušet v nových šatech!

RYBY

Dnes vás čeká dávka frustrace a tenze v oblasti rodiny. Dost možná je příčinou nějaká chyba, kterou jste v minulosti udělali. Zahrňte své bližní láskou a porozuměním. Naopak s partnerem dnes budete naladěni na stejnou notu a zažijete pocit souznění. 

BERAN

Život není jednotvárný. A dnes víc než kdykoli jindy. Čeká vás spousta nových zážitků, které vás překvapí a zároveň naplní optimismem a inspirací. Hvězdy vám také posílají velkou porci energie, kterou určitě budete vědět jak využít. Vaše tempo je totiž nepřekonatelné.

BÝK

Dejte si pozor na svou peněženku. Nemyslíme tím, že by vám hrozilo přepadení. Pokud ale neumírníte tempo a intenzitu svého utrácení, brzy bude úplně prázdná. Na chvíli si odpusťte nájezdy na internetové obchody a na butiky a spíš se připravujte na sezonu dárků.

BLÍŽENCI

Je potřeba myslet na limity. I když chcete všem ukázat, že vynikáte v práci, sportu a zároveń jste báječný hostitel. Nepřepínejte se. Máte za sebou náročné období. Hvězdy vás dnes totiž varují, že budete mít tendenci jít za hranice svých možností, což by mohlo skončit špatně.

RAK

Nestyďte se, nemáte přeci za co. Pokud vás dnes někdo osloví, může se stát, že se mu dostane zbytečně chladné odpovědi, jen proto, že vás zaskočí. Zapracujte na své otevřenosti a krůček po krůčku se učte jak reagovat bez ostychu a s úsměvem. Možná tak neodmítnete pozvání od tajemného ctitele!

LEV

Čeká vás spíš bouřlivý den. Vyhněte se aktivitám a lidem, kteří vás emočně ždímají a vyčerpávají. Odložte cokoliv, co můžete posunout na později. V získaném čase odpočívejte a čerpejte nové síly. Není však nutné propadat panice. Vše se brzy vrátí do normálu.

PANNA

Zasáhne vás záchvat kreativity. Určitě je na místě jej zcela využít a věnovat se věcem, kde se právě kreativní přístup dobře uplatní. Soustřeďte se však na výsledky, ať už se pustíte do čehokoliv. Kvalita je vždy důležitější než kvantita, to přece víte.

VÁHY

Jsou lidé, kteří se tváří sladce, ale jakmile se otočíte, hned vás běží pomlouvat. A pro takové není ve vaší blízkosti rozhodně místo. Vnímejte, jak se vám vaše okolí chová a všímejte si i drobných detailů. Pokud vám někdo nepřijde upřímný, rozlučte se s ním jednou provzdy.