Horoskop

Horoskop pro všechna znamení od 4. 7. 2022 do 10. 7. 2022

BERAN

Začátkem týdne cítíte silnou touhu vítězit, nebo aspoň neprohrát. Jste pro to ochotni udělat maximum, a tak snadno přetáhnete strunu. Nemáte-li rádi konflikt, pak se jen divíte, proč v lidech vyvoláváte potřebu s vámi bojovat. Sebedůvěra a optimismus vás unáší vpřed. Od úterý se připravte na nepříjemné zprávy, omyly či nenaplněné sliby. Snadno přehlédnete detaily, které se následně ukážou jako klíčové. Obhajujete-li svou pravdu, dejte si pozor na fanatismus.

BÝK

Vaše přesvědčení, víra, názory či tužby jsou předmětem hádek. Máte tendenci identifikovat se s tím, co vám patří, a s tím, co má pro vás nějakou hodnotu. Proto reagujete nedůtklivě či bojovně, je-li něco z toho zpochybňováno či odmítáno. Zaměřujete se na výdělečnou činnost, užitečné a praktické aktivity, či na zabezpečování toho, co máte.  Od středy se zajímáte o novinky, moderní metody, alternativní přístupy či technické vymoženosti s využitím v domácnosti, nebo slibující posílení jistoty a bezpečí.  

BLÍŽENCI

Zaměřujete se na příjemnou stránku života. Chcete hovořit o pěkných věcech, vyjadřujete svými slovy podporu a lásku. Vnímáte a oceňujete krásu kolem sebe. Od středy vládne vašim pracovním záležitostem a povinnostem stabilita. Jednáte pod vlivem pocitu zodpovědnosti. Dáváte do pořádku věci v práci i ve vztazích. Pokud vás něco tíží, jste schopni se s tím snadno vyrovnat. Při sportu a osobních aktivitách jste odvážní, necháte se vést svými ambicemi. 

RAK

Přemítáte nad minulostí. Komunikace se zaměřuje na domov, děti, rodiče či na to, co vám poskytuje pocit jistoty a bezpečí. Začátkem týdne mohou být reakce na to, co vás s ohledem na tato témata omezuje, extrémní. Máte tendenci mylně si vykládat to, co je vám sdělováno. Dochází k nedorozuměním, či pocitům zklamání. Od středy získáte větší nadhled. Snadněji pustíte to, co nemůžete vyřešit. Pomohou vám nové pohledy, alternativní přístupy, objevy či astrologické vhledy.

LEV

Pocit neomylnosti a neochota podřídit se vám způsobuje problémy doma či ve vztahu k rodičům. Silné emoce vám brání zažívat pocit klidu a důvěry. Od středy jste více nad věcí. Otevírají se možnosti ke změnám, které jsou pro vás, pro vaši rodinu a vaše finanční zázemí prospěšné. Uzavíráte-li důležitý obchod, nechte to až na pátek. Vaše výřečnost a iniciativa vám k tomu dopomohou. Cítíte-li nervozitu, pak vyrazte na výlet. Vaše mysl potřebuje být sycena novými podněty.

PANNA

Začátek týdne je poznamenán zmatky v komunikaci či na cestách. Vaše mysl je ovládána pocity. Pokud se nesoustředíte, snadno sejdete z cesty. Od úterý se necháte ohromit informacemi, které se následně ukážou jako přehnané či nepravdivé. Při plánování se nenechte unést vzletnými hesly. Nedůslednost vás přivede do problémů. Od čtvrtka se dostaví buď extrémní bystrost, důvtip a intuice, nebo naopak nereálné představy, fixní ideje či paranoia. Slova mohou probouzet vytěsněné emoce a traumata z minulosti. Jste-li připraveni podívat se jim do tváře a odpustit, dojde k uzdravení. 

VÁHY

S chutí vedete společenský život. Důležitá je pro vás krása a harmonie. Vyhledáváte ji jak ve slovech, tak v prožitcích. Chcete ji vytvářet kolem sebe. Klid je narušován problematickými událostmi ve spojení s domovem, minulostí či pocity jistoty a bezpečí. V začátku týdne vnímáte ohrožení ambicemi druhých. Emoce s tím spojené vás nutí reagovat neadekvátně. Od čtvrtka nabývají vaše vztahy pragmatického rázu. Zvažujete je z pohledu užitečnosti. Díky dobré duševní stabilitě a vyrovnanosti se dobře popasujete se situacemi, které stojí před vámi. 

ŠTÍR

Zaměřujete se na minulost a na odkrývání nedořešených a chybně uchopených záležitostí. Začátkem týdne komunikujete citlivě. Ovládají vás pocity a máte tendenci chápat věci po svém, to může vést ke zmatkům a omylům. Hrotí se problémy spojené s domovem, s matkou, mateřským principem či s pocitem jistoty a bezpečí. Prosazování cizí vůle ve vás probouzí ohrožení a zesiluje potřebu mít svůj život ve svých rukou. Závěr týdne poplyne na vlně soucitu, či lítostivosti.

STŘELEC

Nebojíte se vstupovat do nových věcí. Rostete skrze získávání důležitých zkušenosti. Při sportovních a osobních aktivitách máte tendenci jít na dřeň. To, co děláte, mohou vnímat lidé kolem vás jako ohrožující. Případně vy sami vidíte v okolnostech ohrožení a máte tendenci bojovat nebo se bránit. Vyvoláváte-li konflikty, zvažte, jak moc lpíte na tom, aby vaše očekávání bylo naplněno. Od úterý si dejte pozor na plané sliby a přehlížení detailů. Pouštíte-li se do propagace či obhajoby své pravdy, nebuďte fanatičtí.

KOZOROH

Vedou vás ambice, potřeba kontroly či touha vyhrát. Kam vstoupíte, vyvoláváte pouhou přítomností konfliktní situace. Zvažte, co by se stalo, kdyby vaše snahy nebyly korunovány úspěchem. To, co vás nutí bojovat do posledního dechu je spojeno se strachem z prohry. Dokážete-li přijmout možné důsledky s tím spojené, lépe pak poznáte, kdy bojovat a kdy vyhlásit příměří. To, co se vám nyní mění pod rukama,  slouží vašemu růstu, i když to možná nevidíte. Změna úhlu pohledu je tím, co vás osvobodí.   

VODNÁŘ

Začátkem týdne jste zaměstnáni řešením vážných situací, děláte důležitá rozhodnutí. Stojíte pevně nohama na zemi a zabýváte se praktickými záležitostmi. Působíte jako autorita, případně se obracíte na ty, jejichž rad si vážíte. Od čtvrtka dáváte do pořádku pracovní a obchodní vztahy, urovnáváte nevyřešené záležitosti. Pragmatismus, dobré sebeovládání a pocit zodpovědnosti vám poskytuje dostatečnou vyrovnanost. Snadno vyřešíte náročné situace a vyrovnáte se s jakkoliv tíživými událostmi.

RYBY

Z počátku týdne zažijete nepříjemnosti kvůli nedorozumění. Při jednání můžete být obětí mylného dojmu. Snadno se zapletete do lži či zatajování pravdy. Snaha vyhnout se konfrontaci vyzní jako podvod. Události vás směřují k hledání jistot a místa, kde se cítíte bezpečně. To, co nyní vyplave na povrch, vás má posunout vpřed. O víkendu podáte pomocnou ruku těm, kteří to potřebují. Toužíte-li obětovat se, nestěžujte si poté, že vás někdo využil pro naplnění osobních zájmů a ambic. Ve vztazích budou zpochybněny vaše nerealistické ideály či odkryty iluze a lži. Je čas oddělit pravdu od představ.