Horoskop

Horoskop pro všechna znamení od 28. 3. 2022 do 3. 4. 2022

BERAN

Jasně a srozumitelně se vyjadřujete k tématům, která vás zajímají. Síla ve vašem projevu dělá na druhé dojem. Máte odvahu říct svůj názor. Když vám o něco jde, jdete si za tím. Právě teď je ideální čas na uzavírání nových obchodů, sport či aktivity, v nichž nemusíte brát ohled na druhé. Více totiž mluvíte, než nasloucháte. Tlakem na pilu s cílem vyhrát nebo získat pozornost na úkor druhých, však zaháníte lidi kolem sebe do úzkých a rozpoutáváte boj. Autentickým vystupováním naopak přitahujete pozornost těch, jejichž cíle jsou v souladu s těmi vašimi.

BÝK

V první polovině týdne vás rozčilují pomalé reakce. Máte pocit, že sami byste to udělali nejlépe, a proto se pro vás práce v týmu stává utrpením. Je-li vaší povinností podřídit se, vaše nitro se bouří. Zároveň vám touha po uznání ze strany daného uskupení nedovolí projevit nevoli otevřeně. Cítíte-li frustraci a uvnitř vás to vře, buďte opatrní při manipulaci s ostrými a nebezpečnými předměty.  Vztahům vládne střízlivost. Možná působíte na lidi kolem sebe lhostejně až necitlivě. Anebo se sami cítíte odmítnuti a uzavíráte se do lítostivého pocitu osamění. Jakmile přestanete brát své pocity tak vážně, uleví se vám. 

BLÍŽENCI

Vztahy, které aktuálně navazujete, mají převážně kariérní charakter. Vaše aktivity jsou propojené s prací nebo pocity zodpovědnosti. Ale pozor, toužíte-li před povinnostmi utéct, tíha činností, které za vás nikdo neudělá, vás stejně dožene. Pakliže se dokážete omezit a jednat zdrženlivě, užijete si daný čas v klidu. Spojíte příjemné s užitečným. Čas vyplňujete především komunikací, výlety a sdílením názorů. Nemůžete-li být v pohybu fyzicky či mentálně, stravuje vás nervozita a máte problém soustředit se.

RAK

Možná budete zaskočeni agresivním jednáním ze strany ambiciózních jedinců. Případně vám vaše osobní stydlivost zablokuje možnost naplnit vlastní přání. Cítíte-li se slabí a neschopní, zvažte, jak vaše předešlé činy ovlivňují vaši současnou představu o sobě samých. Vyplouvají na povrch nevyřešené záležitosti ve spojení s otcem či mužskou silou. Ve čtvrtek vás začnou lákat diskuze a přemýšlení o zraněních či procesech léčby. I dobře míněná rada se vás může dotknout, pokud se berete příliš vážně. Zkuste si tom pohovořit s odborníkem.  

LEV

V bouřlivých hovorech máte navrch. Plně se soustředíte na prosazení vlastní pravdy. Jste zaměřeni na sebe a své problémy a neberete v potaz návrhy druhé strany. Svým přístupem ovšem snadno raníte ty, kteří nemají konfliktní situace v lásce. Cítíte-li se slabí a příliš si nevěříte, ovládá vás nejistota a strach. Probouzejí se pochybnosti týkající se smyslu života. Do středy budete postrádat trpělivost. Pocit omezování vyvolává vztek a probouzí rebelské sklony. Může převážit pocit, že jste na všechno zůstali sami. Při sledování týmových cílů mizí nadšení a nastupuje pocit vyčerpání. Daří se aktivitám vyžadujícím soustředění, kázeň a pečlivost.

PANNA

Náhlé události vám pomáhají osvobodit se od břemen souvisejících s vlastnictvím, financemi a způsobem vydělávání peněz. Využíváte svou moc a sílu k přeskládání zaběhnutých procesů a tradičních struktur — způsobem podporujícím růst a vývoj. Necítíte se jako oběť, ale jako aktivní tvůrce. Vedou vás ideály a pocit neporazitelnosti. Vaše konání je podpořeno soucitem, charitativními sklony a tendencí pomáhat jednotlivcům tam, kde je to třeba. Dejte si ale pozor na konání s pocitem, že si můžete dělat co chcete a projde vám to. Při jednáních a investicích pod tímto vlivem může takovýto risk přinést katastrofické následky.

VÁHY

Jste přátelsky naladěni. Nemáte potřebu prosazovat osobní zájmy za každou cenu. Zažíváte výborné období pro skupinovou činnost, jednání a následování společných cílů. Na agresi zareagujete stažením se a ztrátou odvahy. To následně může vést k pocitům zranění, ublížení či opuštění. Určitá omezení či pocity zodpovědnosti vás přinutí držet se zpátky, upozadit vlastní touhy. Není pro vás těžké šetřit. Rozhodujete se na základě zralé úvahy, nikoliv náhlého impulsu či vágního pocitu. Vztahy, které nyní navážete, jsou spojené s prací, založené na pocitu podřízenosti či s cílem převzít zodpovědnost za druhé.     

ŠTÍR

Jste vedeni solidaritou s těmi, kteří si neumějí pomoct sami. Toužíte nalézt klid a harmonii. Přitahují vás mystické zážitky, roste u vás zájem o duchovní tematiku a propojení s přírodou. Budujete nové struktury, řád a pravidla, která činí svět kolem vás lepším. Ovládají-li vás osobní ambice a touha po svobodě, do středy vás neopustí nutkání bouřit se. Shazujete jen to, co se druzí snaží vybudovat. Pozor na zanedbávání závazků. Frustrace akorát povede k nehodám a nekontrolovaným výbuchům vzteku. Nemůže-li být po vašem, snadno se urazíte a přijde lítostivost vyvolaná pocitem osamělosti.  

STŘELEC

Hýříte aktivitou a dobrými nápady. Vaše pozornost je zaměřená na vlastní podnikání, sport a témata kroužící kolem vzhledu. Jasně prosazujete své názory. Diskuze, které vedete, jsou vysoce subjektivní, spojené s vlastními zájmy. Touha po přijetí a pozornosti vás vede k činnostem zahrnujícím sociální programy nebo práci pro uskupení. Určitým způsobem přebíráte zodpovědnost za druhé, případně platíte sami za autoritu, k níž se druzí obrací pro radu. Postupujete systematicky, se zaměřením na detail. Vaše citová stránka je uzavřena pod krustou střízlivého a praktického přístupu. I uprostřed davu se můžete cítit osamělí.

KOZOROH

Hrozí konflikt s lidmi, kteří stojí proti vašim zájmům. Jejich aktivita totiž přivodí omezení, s nímž budete nuceni vypořádat se. Může vás ovládnout strach a nejistota. Budete řešit zranění spojené se sebevyjádřením. Anebo rozjitří rány vztah s otcem či jinou otcovskou postavou. Od čtvrtka povede komunikace k uvědoměním, která pomohou vyléčit vaše bolístky. Nejste-li připraveni podívat se pravdě do očí, budete se cítit ublíženi. Nedůtklivost povede k reakcím, které přivodí odmítnutí, dojde k rozchodům či odloučení.

VODNÁŘ

Vaše skupinové aktivity jsou poháněny touhou po pozornosti, pocitem důležitosti a potřebou někam patřit. Do středy funguje silná chuť nenechat se omezovat, která povede k výbušným reakcím. Hodláte realizovat své plány. Hovory stáčíte k osobním tématům. V pozadí vnímáte určitá omezení, případně zodpovědnost, kterou jste na sebe sami naložili. Cítíte frustraci a vyčerpání z neustálého snažení. Vrhnete-li se do riskantních aktivit, pravděpodobně se nepodaří. A díky schopnosti vidět skutečnost bez příkras ukončíte vazby, které vám neslouží. Odmítnutí postaví zeď mezi vás a vaše okolí. Budete nařčeni z lhostejnosti.

RYBY

Vezete se na vlně obětavosti a altruismu. Vaším zájmem je pomáhat bezbranným jednotlivcům, nikoliv zachraňovat celý systém. Nyní se ukazuje, jak realizovatelné jsou ideály, které vyznáváte. Nejste-li schopni je žít, připadáte si jako pokrytci, nutíte se do kroků, v nichž vám následně není dobře. Jestli ale potřebu cokoliv dokazovat nemáte, pak si žijete poklidně, rozdáváte klid a harmonii — pouhou existencí. Zvyšuje se u vás zájem o metafyziku, hudbu, umění, právo či náboženské rituály. Nejlépe se cítíte v přírodě anebo obklopeni těmi, které máte rádi.