Horoskop

Horoskop pro všechna znamení od 25. 4. 2022 do 1. 5. 2022

BERAN

Vaše aktivita se přesouvá mimo oči veřejnosti. Je čas příprav na nové projekty a aktivity. Věnujete se zjišťování informací, průzkumu, přípravě finančních plánů či studiu. Ujasňujete si své hodnoty a možnosti, jak jich dosáhnout. To, kvůli čemu jste se začátkem týdne cítili bezmocní, se od pátku může proměnit ve vaši výhodu. Proces, kterým jste byli nuceni projít, vás připravil na situaci, která nastává. Čas k promyšlení věcí do detailu vám umožnil najít přesvědčivé argumenty, které nyní využijete ve svůj prospěch.

BÝK

Vaše myšlenky a činy se točí kolem hodnot, majetku a financí. Klíčová je pro vás praktická stránka života. Pokud zažíváte nedostatek, klesá vaše sebehodnota. Žijete-li v dostatku, máte tendenci dávat na odiv to, co máte. Záleží na vašem nastavení, zda využijete svůj majetek k pořádání večírků a zábavě, nebo jej poskytnete potřebným. Od úterý zesílí netrpělivost a ukvapenost. Žene vás touha osvobodit se a zbavit se pout, které vás svírají. Pokud se jindy dokážete držet, nyní vybouchnete. Události, které přijdou bez varování, vás postaví před hotovou věc.

BLÍŽENCI

Začátkem týdne vás provází omyly při komunikaci a chybné pochopení faktů. Pocity ovlivňují vaši komunikaci. Ztrácíte přesnost a střízlivé uvažování. Možné jsou neshody a frustrace při diskusích s těmi, kteří jsou pro vás autoritou. Probouzí se pocit nesmyslnosti žití, lítost, či soucit s trpícími. Zácpy a překážky na silnicích vás omezí na cestách. Od pátku naberou události rychlý spád. Čekají vás zajímavá setkání a diskuse s příbuznými a s lidmi z vašeho okolí. Uspokojení vám přinese zaměření se na krásu, nákupy, umění či hudbu.  

RAK

Vlna pocitů a romantických představ vás vede k jejich uměleckému ztvárnění. Při řešení praktických záležitostí je však držte na uzdě. Velmi pravděpodobně se pohybujete v iluzi toho, co chcete vidět a tak snadno něco přehlédnete. Setkání s člověkem, kterého vnímáte jako ideál dokonalosti, vám pomůže vidět sebe sama novýma očima. Zkoumavou mysl využijte k luštění záhad, výzkumu, nebo se zaměřte na proces sebepoznání. Snažíte-li se prosadit své názory, vaše slova budou mít potřebnou váhu. O víkendu vás nové vzrušující zážitky vymaní z rutiny.    

LEV

Řešíte praktické a užitečné záležitosti spojené se zabezpečením a materiálním zajištěním. Kvůli nepopulárním rozhodnutím ztrácíte oblíbenost, úctu či respekt těch, kteří k vám dosud vzhlíželi. Jste nuceni dělat to, co vás nebaví. Od úterý pociťujete neklid a chuť zbavit se všech omezení. Snadno se dostanete do konfliktu s nadřízenými či jinou autoritou. Vaše plány pod vlivem náhlých změn a nečekaných událostí nevycházejí. Uchovejte si pružnost. Je vhodná doba osvobodit se od závislosti na určitých hodnotách. Dejte si pozor na zbrklá rozhodnutí a neuvážené činy.   

PANNA

Jste plně ponořeni do řešení hmotných a praktických záležitostí. Diskuse se točí kolem financí a majetku. Věnujete se kontrolní činnosti a odhalování toho, co je skryté pod povrchem. Lákají vás detektivní příběhy, psychologie či astrologie. Od pátku naberou vaše aktivity rychlý spád. Přeskočíte na vlnu obchodu, diskusí, styku s příbuzenstvem a cestování. Nabíráte nové informace. Příliš mnoho informací vás může odvést od skutečné podstaty. Při dělání závěrů si dejte načas. To, co chcete převzít za vlastní, by mělo být pro váš život prakticky využitelné.

VÁHY

Můžete se cítit ztraceni ve vágních pocitech. Toužíte po lásce a harmonii. Přitahuje vás romantika. Věnujete se umění či dobročinnosti. Potřebujete být vnímány jako hodné, milé a starostlivé. Idealismus dosahuje vrcholu. Od pátku nabere vaše prožívání emocionální hloubku a výšku. Chcete žít naplno. To se projeví zesílenou tvořivostí či požitkářstvím. Setkání, při němž to zajiskří, budete vnímat jako osudové. Roztrhne se pytel s návštěvami, společenskými aktivitami, nákupy či výlety.  

ŠTÍR

Překážky v komunikaci či na cestách vám začátkem týdne působí problémy při setkávání s přáteli, při práci na projektech či ve skupinových aktivitách. Cítíte se odříznuti od přátel, případně se sami uchylujete do samoty. V pracovní oblasti přicházejí tvořivé změny, zažíváte pocity moci, či získáte přízeň mocných. Vztahy vám dávají pocit, že jste naživu, případně se jejich prostřednictvím mění váš život a váš pohled sami na sebe. Zaměření se na umění, pobyt v přírodě či pomoc druhým vás vnitřně uspokojí.

STŘELEC

Váš zájem je vržen do nitra, či k aktivitám, které vykonáváte nezištně pro celek. Jste v období tvořivých změn. Soustředíte se na úpravu svého okolí, nebo směřujete k vnitřním proměnám. Můžete vynakládat energii k získání větší svobody pohybu v tom, co děláte. Jste vedeni ideály a vírou v dobro. Dejte si pozor na spasitelský komplex. Dobrá nálada, optimismus a srdečnost k vám přitahují společnost. Jsou-li vaše ideály více materiální, máte chuť nakupovat a užívat si. Snadno sklouznete k přehánění.

KOZOROH

Daří se vám v samostatných aktivitách zaměřených na výdělek a užitečnou činnost. Prokážete při nich své schopnosti, případně zjistíte to, kdo jste. Jste podezíraví, dokážete proniknout k podstatě věci. Nenecháte se opít rohlíkem. Jste schopni výborně argumentovat, vaše komunikace je přesvědčivá. Náhlé události a překvapivé zvraty v oblasti financí a hodnot, kterých si ceníte, vám hrají do karet. Potřeba osvobodit se od zaběhnutých procesů, vás ponouká k činu. Ve vztazích bude živo. Rozhodně vám nestačí plout jen po povrchu.  

VODNÁŘ

V pracovním týdnu vás kritičnost, strach či frustrace z omezení dostávají do konfliktu se staršími lidmi či nadřízenými. Můžete se cítit osamělí, případně vážně zvažujete o ukončení nějakého vztahu. Nepříjemné překvapení v oblasti financí či určitých jistot ve vás vyvolá odmítavou reakci. Zůstávejte pružní. To, co si naplánujete, budete nuceni pod vlivem vnějších událostí neustále měnit. Víkend je vhodný na setkávání s příbuzenstvem, na intelektuální činnost a na krátké cesty. Při nich počítejte se zdržením kvůli zácpám.

RYBY

Pocity ovládají vaši osobnost. Na jejich základě jednáte. Kvůli přecitlivělosti na vnější vlivy unikáte životním situacím do samoty. Případně vás vlna soucitu či lítosti spojí s osudy lidí kolem vás. Chcete jim pomoci. Toužíte po harmonii, lásce a spřízněnosti. Jdete-li cestou služby druhým, nesklouzněte přitom do role mučedníka. Nejlépe se vám daří zkrotit přemíru pocitů plněním praktických úkolů. Zaměřte se na užitečnost a budování hmotného zabezpečení. V práci se vám vyplatí jít do hloubky problémů. Navrhnete změny k lepšímu.