Horoskop

Horoskop pro všechna znamení od 14. 11. 2022 do 20. 11. 2022

BERAN

Přemýšlíte o tom, co byste chtěli zvládnout, ale máte pocit, že se točíte v kruhu. Problémem je nahlížení na nové věci skrze staré představy a očekávání. Proto nevidíte řešení. Jste vedeni k plnění praktických úkolů. Zvažujete vše z pohledu vhodnosti a užitečnosti. Zametáte před vlastním prahem, řešíte témata ve svém okolí, či ve spojení se sourozenci a příbuzenstvem. Vyplouvají na povrch staré nevyřešené záležitosti, potlačené emoce a strachy. Učíte se je začlenit do svého života, ale nepropadnout jim. 

BÝK

V první polovině týdne vás ovládá netrpělivost a neklid. Vaše plány jsou narušovány nenadálými událostmi, které vás nutí být flexibilní. Vaše hodnoty a vztahy jsou prozkoušeny z hlediska lpění a závislosti. Snaha mít věci pod kontrolou je brzděna konflikty s autoritou, nedostatkem energie či jinými nepředvídatelnými potížemi. Dochází vám hlubší souvislosti a lépe chápete smysl toho, co se vám děje. Pravděpodobné jsou spontánní změny k lepšímu ve vašem okolí a ve vztahu s příbuzenstvem či sourozenci.

BLÍŽENCI

Chcete následovat své sny a ideály, ale něco vás vždy stáhne zpátky. Přichází zklamání a či strach z neúspěchu. Je čas na psychologickou analýzu a odkrývání podvědomých motivů. Nejste-li schopni naplnit své touhy, brzdou jsou podvědomá přání a očekávání. Dokud se s nimi nevypořádáte, neposunete se dál. Nejste-li schopni je vidět u sebe, pozorujte, čeho si všímáte u druhých a jak se k tomu stavíte. Tak se dozvíte o obsahu svého podvědomí nejvíce.

RAK

Lákají vás nové zkušenosti. Vyrážíte za poznáním, noříte se do studia psychiky či péče o duši. Sytí vás optimismus. Díky většímu nadhledu vás tak snadno nepohltí strach a bezmoc. Ty se mohou objevit ve spojení domovem, minulostí, rodiči, kariérou, či strukturou, o niž se opíráte. Citlivost a vnímavost vůči potřebám lidí kolem vás vede k nezištné pomoci. Nepraktičnost a snížená ochota čelit drsné realitě, aktivuje únik do vysněných světů, spirituality, či do přírody. 

LEV

První polovina týdne je plná změn, neobvyklých aktivit či nepříjemných překvapení. Pod jejich vlivem jste nuceni revidovat své obchodní či pracovní vztahy. Není spolehnutí na techniku ani na informační technologie. Cítíte se omezování pravidly, či autoritou. Případně se sami stavíte do vyučující a vychovávající role, které máte tendenci přehnat. Chybí-li vám energie či jiné zdroje, učíte se šetrnosti a trpělivosti. Od úterý jste otevřeni změně k lepšímu. Svým přístupem děláte dojem na druhé. Pozor ale na bezcitnost či sobecké cíle.

PANNA

Rozhovory a jednání jdou do hloubky. Nutí vás měnit pohled sami na sebe a na svět kolem vás. Možná se zamýšlíte nad smrtelností, či konečností určitých aspektů ve vašem životě. Přehodnocujete své ideály a očekávání, odkrýváte iluze. Při nezdaru v obchodních aktivitách, na cestách či ve vztahu se sourozenci, příbuzenstvem či sousedy snadno klesáte na mysli a ztrácíte odvahu. V druhé polovině týdne převládne optimistické vnímání a pozitivní přístup. Namísto zaměření se na jednotlivé nedostatky vidíte širší souvislosti, které vám začínají dávat smysl.

VÁHY

To, co se nyní děje, je skryté pod povrchem. Vaše touhy vás vedou do zkušeností, které odkryjí potlačené emoce, pocity, představy a očekávání. Zajímáte se o hodnoty druhých lidí. Je vhodný čas na půjčky a finanční podporu. Je-li zpochybněna role, s níž se ztotožňujete, probudí se obavy, nejistota a s tím spojené emoce. Můžete reagovat neadekvátně a následně se tím trápit. Jednání se vyhrotí buď do stavu extrémní potřeby kontroly, nebo vše zahodíte, jako kdyby to nikdy neexistovalo. 

ŠTÍR

V první polovině týdne vás náhlé události a změny v oblasti financí, hodnot a zdrojů, nutí reagovat flexibilně. Vztahy vás vedou do hloubky prožitku a k přemýšlení o zásadních tématech. Jste konfrontováni s pozitivní stránkou moci, cítíte se silní v kramflecích. Vaše slova mají moc ovlivnit lidi kolem vás. Svým vystupováním děláte na druhé dojem. Zvažujte, čeho chcete dosáhnout. Sobecké zájmy probudí stejně silnou opozici. Podezíravost, tendence poučovat a vychovávat vyvolá nepříznivé reakce. Přebírání zodpovědnosti za druhé posílí pocit nesvobody či strach ze selhání.

STŘELEC

Potřebujete dělat věci po svém. Není pro vás snadné zařadit se do běžného společenství. Ve studiu netradičních směrů, a v naslouchání cizím kulturám hledáte odpovědi o vás. Jste vedeni do nitra. Máte tendenci očekávat více, než je možné, chtít vše najednou a z toho vyplývá nespokojenost či přichází zklamání. Řešení exekutivy, každodenních povinností, dodržování pravidel a předpisů ve spojení s prací pro tým či pro určité společenství vnáší do vašeho života řád a zklidnění. V oblasti obchodu, komunikace a učení se točíte v kruhu. 

KOZOROH

Procházíte změnami ve vztazích a ve způsobu komunikace. Dění kolem se vás intenzivně dotýká a vnitřně vás proměňuje. Konfrontace s mocí či bezmocí vyvolává silné emoce. Při ztrátě kontroly vaše konání ovládá podvědomí či strach. Od úterý cítíte sílu a moc měnit věci k lepšímu. Získáváte respekt. Realizujete se v práci a svým výkonem děláte dojem na druhé. Přitahuje vás výzkum, průzkum, odkrývání tajemství a skrytých motivů. Je výborná doba na rozhovor s psychologem.

VODNÁŘ

Trápí vás pocit nesvobody či obavy ze selhání. Přebírání zodpovědnosti za druhé vás omezuje. Vyvolává ve vás potřebu poučovat, kritizovat či vychovávat, což se nesetká s příznivou odezvou. Možné jsou konflikty s autoritou, únava či neúspěšná snaha unikat před všedními záležitostmi. Zabýváte se tématem moci, skrytými aspekty psychiky, konečností či touhami. Vaše mysl nemá stání. Je hnána zvědavostí, či touhou najít to, co si vysnila, či to, co ještě nezažila. Není-li to možné, přichází zklamání.

RYBY

Přeje vám štěstí. Vezete se na vlně optimismu, klidu a pohody. Vše jde samo, a tak snadno sklouznete k lenosti. Instinktivní porozumění celkovému obrazu toho, co se děje, vám dává schopnost jednat smysluplně a rozumně. Snižují se požadavky Ega. Zelenou mají potřeby celku. Vede vás soucit, láska k umění a k přírodě. Při komunikaci a obchodních aktivitách ve spojení se sourozenci, příbuznými či lidmi z okolí, hlavně muži, dochází na jedné straně k přehnaným očekáváním, pocitům nepřemožitelnosti, přepínání sil, na druhé straně ke zklamání a pocitům selhání.