Horoskop

Horoskop pro všechna znamení od 10. 1. 2022 do 16. 1. 2022

BERAN

Následujete své ideály. V návaznosti na to, jak se vám daří či nedaří je naplnit, pouvažujte nad jejich reálností a realizovatelností. Neúměrně vysoké ideály ve vás probouzejí zklamání či pocit selhání, kdykoliv jich není dosaženo. Buďte k sobě i k druhým shovívavější. Daří se vám v tématech spojených s vyšším vzděláním, intelektuální prací, právem či posouváním hranic cestováním a poznáváním nového a odlišného. Na cestách čekejte mrzutosti, pokud se striktně nedržíte předpisů. Provokace, narážky, rýpání či neopodstatněná kritika těch, které považujete za soky, ve vás vyvolávají vztek, neadekvátní reakce či pocit ochromení.   

BÝK

Voláte po pozornosti a zároveň jste připraveni být zde pro druhé. Cítíte se ve svém těle dobře. Přitahuje vás krása, móda či umění. Dokážete je ocenit. Vydáte-li se na nákupy, pak jen pozor, ať nepřekročíte svůj rozpočet. Uspořádáte-li večírek, bude mít zaručeně úspěch. Přitahují vás zajímaví lidé a ti, kteří mají k životu netradiční přístup. Jste otevřeni dobrodružství a flirtu. Daří se vám ve finanční oblasti či v řešení majetkových záležitostí V oblasti obchodu a při komunikaci jste natolik zahlceni novými informacemi, že je těžké udržet si odstup. Zkuste si dopřát určitý čas bez sledování zpráv.

BLÍŽENCI

Potřeba jít do většího detailu, spolu s hektickým přísunem nových informací a rychlým tempem současného dění, vyvolává nervozitu či úzkost. Možné jsou nepříjemné zprávy, které povedou k pesimistickému vnímání situace a opomíjení světlých stránek. Nutnost rozloučit se s někým či strach z prozrazení určitého tajemství vás může blokovat ve spontánním projevu. Cítíte se nesvobodně. Svěříte-li se někomu se svými problémy, uleví se vám. Promluvte si s kamarádem, sourozencem nebo využijte služeb odborníka. Nenaplnění určitých ideálů a očekávání ve vás probudí pocit selhání či touhu utéct před tím, čemu odmítáte čelit.

RAK

Začátek týdne je ve znamení řešení finančních a majetkových záležitostí. Nezapomeňte si to, co máte, užívat. Díky přátelům a zajímavým informacím, které k vám přicházejí, se seznamujete se s novými, moderními a inovativními hodnotami. Nedělejte zbrklá rozhodnutí, raději vše důkladně prověřte. Touha zkusit něco nového, změnit přístup k jistotám či finančním výdělkům může být zbrzděna zásahem autorit či kvůli aktuálním nařízením. Od čtvrtka pocítíte potřebu diskutovat, setkávat se s lidmi a být vyslyšeni. Všimněte si, jak reagujete, máte-li pocit, že vám druzí nerozumí. Není to o slovech, ale o pocitech, které se ve vás rodí. Zkuste je nebrat tak vážně.  

LEV

S ohledem na roli, kterou zastáváte pro druhé, čelíte stavům moci či naprosté bezmoci. Případně bojujete za svá práva a možnost dělat to, co vás baví a naplňuje. Finance a hodnoty, které máte k dispozici, buď investujete do minulosti, např. na nákup starožitností, nějakého sběratelského kousku, nebo je využijete k dosažení vlivu, získání uznání či posílení své pozice ve společenském žebříčku. Při plánování budoucích aktivit snadno zabřednete do detailů. To vám brání vidět vše v širších souvislostech. Snadno odmítnete příležitost, která se nabízí, kvůli omezenému, úzkoprsému či příliš kritickému zaměření se na chyby, slabiny a nedostatky.

PANNA

Mantinely, hranice a pravidla, které nyní vybudujete, poskytnou vám i druhým pocit bezpečí. Něco, nač se plně spoléháte, se ale pokazí. Ať je to auto, nějaké nářadí, či pracovní nástroj, bude třeba přiložit ruku k dílu, aby došlo k opravě či změně stavu. Nedaří-li se vám to tak, jak očekáváte, probudí to rýpavost, kritiku a potřebu najít viníka. To, co nyní vyslovíte, může snadno ublížit. Od pátku přijde snaha zbrzdit přísun informací. Pozorujte tendenci neříkat to, co víte, abyste nezpůsobili poprask. Spoléhání se na cizí diskrétnost nebude dobrá volba. Raději si nechte věci pro sebe, jinak bude zveřejněna jen polovičatá pravda. Důsledky vám nebudou příjemné.    

VÁHY

Chcete se líbit. Potřebujete cítit, že máte pozornost. Jste pro ni ochotni plnit cizí očekávání. Toužíte být hvězdou večírků. Obdivujete krásu, módu, přitahují vás umělecké zážitky či starožitnosti. Investice a finanční záležitosti, které uzavřete do pátku, mají velikou šanci na úspěch a velký zisk. Vyrazíte-li na nákupy, máte tendenci to přehnat. Nemáte-li neomezený kredit, raději s sebou vezměte někoho, kdo ohlídá vaši peněženku. Plánujete-li svou budoucnost, rozhodnete se na základě náhlého impulzu. Případně vám je nepříjemná zpráva zhatí. Přílišné přemýšlení o budoucnosti, snech a vizích vás povede k rozebírání nedostatků a nevýhod. 

ŠTÍR

Vaše myšlení a komunikace krouží kolem témat svobody, nezávislostí a budoucnosti. Máte tendenci vše rozebírat do detailů, vidíte to černěji, než jaké to je. Nepříjemné informace vás zaskočí. Pozor na unáhlené závěry, které z nich vzejdou. V oblasti kariéry máte šanci dosáhnout nějakého významného milníku, nebo důležité změny. Pokud vám přestanou fungovat nástroje či přístroje, na něž je obvykle spolehnutí, rozhodně neskládejte ruce do klína, samo se to neopraví. Proces, kterým díky tomu projdete, posílí vaše sebevědomí. Patříte-li mezi milovníky přírody či umění, při aktivitách s tím spojených se dostaví klid a spokojenost.

STŘELEC

Možná si pokládáte otázku, zda nakládáte se životem tak, jak byste měli. Čelíte pochybnostem, nedostatku odvahy, nebo se bojíte udělat chybu. Je také možné, že jste druhými zrazováni ze své cesty a přesvědčováni o nesprávnosti vašich kroků. Do pátku vás může potrápit pocit ztráty smyslu pro směr. Je ideální doba na zkoumání vašeho vnitřního světa, nikoliv na rozhodování se o budoucích krocích. Síla vašeho podvědomí ovládá vaše tělo a stahuje vás k negativním myšlenkám, pocitům a emocím, které vás mohou paralyzovat. Ukotvení naleznete v logických úvahách, při cvičení jógy, v řešení praktických záležitostí, při diskusích s přáteli či díky návštěvě psychologa.

KOZOROH

Je skvělý čas pro řešení financí, majetku a investic. Přitahujete hojnost a kvalitu. Do toho, čemu věříte, dáte všechno, a nakonec to dokážete. Nevěříte-li si, pak to ani nezkoušejte zrealizovat. Nové vztahy a hodnoty, které vstoupí do vašeho života, budou spojené s netradičním přístupem, moderními technologiemi či budou určitým způsobem podporovat vaši svobodu a nezávislost. Vaše činy jsou vedeny ideály a idealismem. Požádá-li vás někdo o pomoc, rádi se zapojíte, i když to bude jen za slova díků. Nezištná práce pro druhé, práce v pozadí, stažení se do samoty a pobyt v přírodě vám udělají dobře.

VODNÁŘ

Na jedné straně cítíte nutnost řešit spoustu věcí, které se na vás nezadržitelně valí. Na druhé straně vnímáte potřebu vše prozkoumat do detailu a být opatrní. Přichází neklid a přetlak. Klíčové je udržet si odstup a nenechat se převálcovat množstvím úkolů a informací. Napište si své priority a těch se držte, to ostatní odložte na později nebo zrušte. Zkuste se vyhnout diskusím o plánech do budoucna a nekonečnému probírání možností pro a proti. V konečném důsledku nejsou důležitá slova, ale rozhodují činy. To, co nyní vypustíte z úst, může být vnímáno jako porušení tajemství, nebo být zdrojem kritiky či pocitu špatného svědomí. 

RYBY

V pracovních aktivitách či v určité roli, která je pro vás jako dělaná, máte úspěch, štěstí a přitahujete pozornost. Díky přátelům, józe, astrologii či ve spojení s moderními technologiemi a technickými vymoženostmi se vám otevírá nová možnost výdělku. Může přijít odlišný, obohacující pohled na hodnoty, které jsou pro vás důležité. V komunikaci, obchodě či ve vztahu se sourozenci či lidmi z blízkého okolí čelíte negativním reakcím, závislostem či zklamáním. Zpochybnění vlastní cesty, únava či podvodné jednání vám sebere vítr z plachet. Všimněte si, jaké jsou vaše typické reakce na nepříjemné situace. Učte se jim čelit, aniž podlehnete beznaději a pocitům oběti. Je to jen reakce ega, které chce mít věci pod kontrolou.