Horoskop

20. březen 2019

RYBY

Pokud se chystáte na úklid ve vztazích, nyní je nejlepší čas. Budete jasně vědět, co chcete, a také si za tím budete umět jít. Pokud si budete chtít udělat radost novým outfitem, bude potřeba nejdřív projít šatník. Čas bude také přát kontaktům a spolupráci s místy vzdálenými.

BERAN

Konat dnes zřejmě budete spíše impulzivně a intuitivně než s nějakým velkým rozmýšlením. Vaše reakce budou sice rychlé a jednoznačné, otázkou ovšem bude, zda vždy správné. V pracovním procesu se zřejmě nebudete cítit úplně nejlépe. Dobře by vám mělo jít vyjednávání na úřadech a institucích. Zde by mělo jít vše jako po másle.

BÝK

Těšit se můžete na mnohá setkání. Jak to tak vypadá, budete na ně mít chuť jak vy sami, tak také vaši přátelé. Díky těmto schůzkám se navíc dozvíte spoustu zajímavých a pro vás dosud neznámých informací. Charakterizovat by vás měla jistá umanutost a odhodlání.

BLÍŽENCI

K řešení toho teď máte tolik, že jste si pro samou práci nevšimli, že jaro je tady. Nejrůznější komplikace vám však optimističtější náladu nedopřejí. Paradoxem je, že to jste vy sami, kdo si ony problémy způsobil a nyní je nucen řešit.

RAK

Vaše finanční situace je velmi dobrá. To vám však nejspíš stačit nebude. Přemýšlet tak budete nad dalšími způsoby a možnostmi, jak si přilepšit. Na druhou stranu si budete chtít sami udělat radost a něco z toho nastřádaného utratit. Ideální čas na jarní nákupy!

LEV

Je možné, že ve své touze po pochvale a obdivu můžete zažívat nutkání obejít kolegy a přisvojit si jejich zásluhy. To by rozhodně nebylo v souladu s vaší podstatou. Rozumnější bude se aktivně zapojit do procesů, které by vám kýžené ocenění mohly zajistit. Energie byste měli mít na rozdávání, takže bude jen potřeba ji správně nasměrovat.

PANNA

Vše, co se nyní okolo vás děje, velmi intenzivně prožíváte. Bohužel je pravděpodobné, že toho problémového bude více, než je vám milé. Propadat pak můžete melancholiím. Nedovolte špatné náladě, aby vás ovládala.

VÁHY

Těšit se můžete na příjemné chvíle. Samozřejmě za předpokladu, že pro to něco uděláte. Pokud jste zadaní, tak jistě víte, co váš partner či partnerka miluje, a to se mu snažte nějakým nenuceným způsobem poskytnout. Skvělým jídlem a pitím rozhodně ni nezkazíte.

ŠTÍR

Nebudete mít problém realizovat to, nač se zaměříte. Je velmi pravděpodobné, že budete jednak vědět, co chcete, a také vám bude jasné, co pro to udělat. Důležité je si nastavit nějaký postup a pravidla. Jejich dodržování by pro vás měla být hračka. Pokud byste se dostali do nějakých komunikačních sporů, budete těmi, kdo bude mít navrch.

STŘELEC

Svou pozornost budete zaměřovat především na věci spojené s vyděláváním peněz. Je možné, že se na vás pohrnou nějaké výdaje a vám nic jiného nezbude. Pociťovat také můžete nějaké vnitřní pnutí. Nejlepším odpočinkem pro vás bude nějaká fyzická práce.

KOZOROH

Je možné, že vás častěji potkají nějaká komunikační nedorozumění. Týkat se to bude zejména vašich blízkých nebo také spolupracovníků. Můžete být na ně poněkud tvrdí, možná až drsní. Pokud se něco takového opravdu stane, investujte do malého dárku nebo alespoň vetší vstřícnosti a pohody.

VODNÁŘ

Dařit se vám bude v oblasti sebeprosazení. Hýřit byste měli množstvím dobrých a originálních nápadů. Ty vám zaručí, že se rozhodně nebudete nudit, ale také že budete inspirovat množství lidí. Ve svém vyjadřování pak budete úderní a pružní. Dařit se vám bude domlouvat výhodné smlouvy či dohody.
Ve spolupráci s profesionálním astrologem MILANEM GELNAREM