Móda

Naomi Campbell: Sebevědomí je nadčasové

Naomi Campbell září v podzimní kampani H&M inspirované atmosférou pařížských ulic. Modelka se s přáteli objevuje ve fiktivní Brasserii Hennes, která vystihuje kultovní kulturu místních kaváren. „Focení nové kolekce Fall Fashion jsem si skutečně nesmírně užila! Už jen proto, že je inspirovaná městem, které je mi tak blízké,“ prozradila v následujícím rozhovoru samotná modelka. 
Foto: H&M
Na co se nejvíce těšíte, když přijedete do Paříže?
Paříž mi připadá jako můj druhý domov. Navštěvuji tohle kouzelné město již několik let. Žije zde mnoho mých přátel a mám zde nespočet oblíbených míst, které ráda navštěvuji. Miluji třpytivá světla, venkovní posezení před restauracemi a kavárnami, romantiku nábřeží… Paříž je pro mě magické město!
Jaká jsou vaše oblíbené restaurace?
V Paříži je tolik fantastických míst! Ale jestli mám vybrat, byla by to Brasserie Lipp. Je to tradiční pařížská klasika se skvělým jídlem, tmavým dřevěným interiérem a zrcadly. Je to velmi útulné místo a nachází se ve čtvrti, která byla kdysi známá svým bohémským šarmem. 
Jaký je váš oblíbený módní kousek?
Nevím, jestli bych dokázala vybrat jednu oblíbenou věc, ale mám obecně zálibu v doplňcích. Někteří mí velmi talentovaní přátelé a návrháři vytvářejí ty nejkrásnější kabelky, kterým nedokážu odolat. Mám velké štěstí, že znám a miluji tolik neuvěřitelně nadaných lidí, takže k fantastickým doplňkům to nemám nikdy daleko.
Foto: H&M
Jaký trend nikdy nevyjde z módy?
Sebevědomí. Sebevědomí nosit to, v čem se cítíte dobře, ať se děje cokoli. To je nadčasové.
Jaké je vaše nejoblíbenější roční období na oblékání?
Miluji výrazné kabáty; jsou to takové skvělé investiční kousky a je to příležitost obléknout si něco, co je výrazné nebo co ukazuje vaši osobnost, takže řekněme, že zima!
Jaký je váš nejoblíbenější kousek z nové kolekce H&M?
Výrazné úplety jsou skvělé, ale vynikají především oranžové šaty bez ramen. Jsou ideální pro všechny příležitosti a odhalená ramena jim dodávají šmrnc.
Foto: H&M