Trendy

Party & More

Oblečte ztělesněnou fantazii a dodejte svému outfitu nádech surrealismu. S novou kolekcí Reserved. 
Foto: courtesy of reserved
Když se iluzi daří obelhávat naše smysly, odhaluje tím vždy i část našich skrytých očekávání. „Na co to vlastně hledím a co v tom chci vidět?“ ptáme se sami sebe. Iluzorní techniky ve výtvarném a dekorativním umění vyvolávaly a dodnes vyvolávají řadu silných emocí. Proto se v současné módě často prosazují jako návod k oděvu plnému fantazie, abstrakce i intenzivních prožitků.
Fantazie sálá také z kolekce Reserved Party & More Carnival Collection, která je určená pro období (nejen) vánočních a novorčních oslav. Kolekci tvoří výrazně definované siluety zdůrazňující ženské tvary. 
Kombinuje inspiraci klasickým krejčovstvím a odvážnějšími střihy. Nechybí množství záhybů a průstřihů, nejrůznější linie výstřihů — od prodlouženého véčka přes ležérní vlnovitý výstřih až po tvar srdce. Zároveň se celek vyznačuje důmyslnými řešeními. Zapínání saka tvoří speciálně navržená brož, kterou můžete kdekoliv proplést. Totéž platí i pro květinu zakomponovanou do sukně. Zlaté knoflíky zase zaujmou nepravidelným tvarem, který jim dodává dekorativní nádech. Sametová sukně je zakončena asymetricky — dlouhou šerpou, která volně splývá dolů. Do čeho se zahalíte vy?