Trendy

Outfit, ve kterém Rihanna oznámila těhotenství, trhá rekordy

Po měsících spekulací je tajemství konečně venku. Rihanna čeká první dítě s rapperem A$AP Rockym. Zpěvačka byla o víkendu spatřena v newyorském Harlemu, kde se procházela s odhaleným těhotenským bříškem. Zůstala přitom věrná svému stylu. Ozdobila se vintage řetězy značky Chanel a doplnila je o velký růžový kabát stejné značky, zapnutý pouze na jeden knoflík.
Módní fotograf celebrit Miley Diggs, známý také jako Diggzy, zachytil dvojici, jak se ruku v ruce prochází zasněženými ulicemi New Yorku. Na jedné z fotek rapper líbá svou přítelkyni na čelo.
Podle údajů z vyhledávače Google vzrostl hodinu po zveřejnění fotografií počet online vyhledávání hesla „pearl necklace“ o celých 237 %. Rihanna měla vždy velmi osobitý a jedinečný styl a pro mnohé fanoušky je módní ikonou. Způsob, jakým oznámila své první těhotenství, tedy pomocí náhrdelníku s křížem na odhaleném bříšku, dokazuje její odvahu, jedinečnost a to, že rozhodně nejde ve šlépějích ostatních celebrit.
První zmínky o vztahu slavných hudebníků se v médiích objevily v listopadu 2020, přičemž na začátku téhož roku řekla Rihanna v rozhovoru pro britskou Vogue, že během příštích deseti let plánuje tři nebo čtyři děti. A$AP Rocky mezitím pro časopis GQ popsal Rihannu jako lásku svého života.