Trendy

Kolekce od návrhářů z celého světa, které vyvolají pocit štěstí (a to na dlouho)

Dvacátý březen vyhlásila Organizace spojených národů Mezinárodním dnem štěstí. Jak si jej ovšem navodit ve světě neustálého stresu a přesčasů? Jednoduše. Obsáhlý motivační návod na cestu ke šťastnějšímu já zde nečekejte, my půjdeme rovnou k věci. Představujeme vám pět značek z celého světa, se kterými budete mít tento významný den ještě radostnější. Protože OSN se přeci neodmlouvá. A Vogue CS už vůbec ne.

Happy Hearts – Chopard

Kdy jindy než v tento den si pořídit šťastná srdce od velkého šperkařského domu? Chopard tento měsíc rozšířil ikonickou kolekci Happy Hearts o dva přívěšky z 18karátového zlata a perleti. Ostatně jak tvrdí sama značka, Happy Hearts je záležitostí ženy s velkým srdcem. „Pro každodenní hrdinku, která vidí v závazcích Maison Chopard ozvěnu vlastní štědrosti a která je potěšena myšlenkou, že pozornost, kterou věnuje sama sobě, nikdy nesmí být na úkor druhých.“  

Svetry od Božidary

Dokonalá definice hygge v jednom slově? Jedinečný oversized svetr. Ten, který se hodí k hříšně krátkým saténovým šatům na večerní rande, co se možná protáhne do rána, i ten, v němž společně s pyžamem bez omluv strávíte celou neděli. Zkrátka ten od Božidary. Je jedno, jaký střih zvolíte. Jestli sáhnete po cardiganu, pleteném kabátu či roláku, důležité je, který z nich vám vykouzlí úsměv na tváři hned, jak se na něj podíváte. Jak sama stejnojmenná majitelka značky říká, každý svetr je ručně pletený s důrazem na perfektní výsledek a maximální pohodlí. Vyzkoušeli jsme a nelze odolat. Jarní studené večery ostatně velí si jeden ze svetrů objednat ASAP.

Moschino SS19 Pre Collection

Jestli něco připomíná cirkusovou manéž, pak právě tato kolekce, kde se Jeremy Scott nebál ukázat svoji hravou kreativitu a opět poslal všechny konzervativce do patřičných mezí. Moschino opět přitvrdilo, logománie se drží na kabelkách i ostatních doplňcích. Pokračují obrovské mašle na krk, za které by se nestyděl ani Ferda Mravenec, barevné pruhy, puntíkaté sukně a všemu tradičně vévodí plyšový Teddy v principálském oblečku. Zkrátka a jasně, zde nuda nehrozí, naopak některé modely vytoužené štěstí prakticky ihned splní, protože jen pohled na ně vyvolá úsměv. Jestli to však bude úsměv ironický, či radostný, to už necháme čistě na vás. 

Podprsenky s krystaly od Max & Vera

Pokud dáváte přednost především vnitřnímu štěstí, je tady Max & Vera. Tato značka pocházející ze slunné Kalifornie spojuje dvě věci předtím takřka neslučitelné, a to módu a duchovno. Zakladatelé značky razí filozofii, že všechny jejich podprsenky jsou navrženy tak, aby umožňovaly přenášet energii léčebných krystalů prakticky pořád a kdekoli. Léčebný kámen vám vyberou na míru, na vás je už „jenom“ střih podprsenky a její barva. Max & Vera tvrdí, že díky těmto kamenům v blízkosti srdeční čakry jsou ženy otevřeny tomu milovat hlouběji a žít srdečněji. Každý krystal obsahuje jinou energii na podporu zdraví a rovnováhy a vyzařuje dobré vibrace.