Trendy

Rosemary má děťátko. A styl

Slavný mysteriózní thriller je i po celém půlstoletí stále stejně napínavý, jako je z hlediska módy relevantní.
Filmová adaptace mistrovského románu Iry Levina Rosemary má děťátko je dokonalým plánem na chladný podzimní večer. Nalijte si víno, zhasněte světla a buďte připravení, že déle než dvě hodiny nebudete ani dutat.
Možná i vy se během sledování zamyslíte, jak by děj vypadal, kdyby se odehrával dnes. Měla by Rosemary se svým mužem (mizerným hercem) tak obří, přenádherný byt na rohu Sedmdesáté druhé a Central Park West? Spíš ne. A nechala by manžela, aby měl absolutní kontrolu nad jejím životem – od toho, co čte, až po doktora, k němuž chodí? Hell no! Jestli se ovšem dá něco z tohoto snímku z osmašedesátého vytrhnout a zasadit do současnosti, je to styl hlavní hrdinky.
Vypadá senzačně za všech okolností: Když se chystá do postele, když jde do prádelny ve sklepě a dokonce i ve scéně, kde jí je na umření a pod očima má takové kruhy, že by jí nepomohl ani Touche Éclat. Nechte se při nákupech inspirovat, aktuální kolekce jsou Rosemary plné.
P. S.: Zvažujete, že si vytisknete fotku Miy Farrow s krátkým sestřihem, abyste ji mohla ukázat svému kadeřníkovi jako referenci? Hell yes!