Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Trendy

Emma Roberts se v ulicích New Yorku ukázala v šatech, které by neměly chybět v žádném šatníku

Magda Žůrková23. 6. 2023
Herečka Emma Roberts se objevila v New Yorku v upnutých béžových šatech na natáčení nové, dvanácté série American Horror Story. Pro Emmu se jedná již o pátou sérii, ve které si zahraje, tentokrát po boku Kim Kardashian, jež je pro některé velmi kontroverzní castingová volba. Nás momentálně ale zajímá to, co má herečka na sobě.
Emma Roberts na natáčení American Horror Story v New Yorku
Foto: Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images
Emma Roberts na natáčení American Horror Story v New Yorku
Premiéra nové série American Horror Story je naplánována na léto a bude se skládat z desítky hodinových epizod. Podtitul nese název Delicate a vznikl na motivy thrilleru Delicate Condition spisovatelky Danielle Valentine. 
Emma kráčí v čele skupiny komparzistů oblečená do maxi šatů s dlouhými rukávy v nude barvě, sladěných s kotníkovými botami na vysokém podpatku. Neutrální odstíny hnědé a béžové nás tak trochu vrací pár let zpátky, kdy nude líčení a monochromatické outfity byly extrémně populární. Vzpomeňme si třeba na první kolekci Yeezy z roku 2014 a oblíbené athleisure oblečení v béžové a krémové. Z tohoto trendu čerpá ve velkém i značka původně tvarovacího spodního prádla Skims, jejíž spektrum tělových barev je obrovské. 
Pokud vás neutrální a snadno kombinovatelný outfit herečky inspiroval, přinášíme vám výběr pohodlných strečových šatů, které oceníte v práci i na cestách.
Šaty Bodycon z žebrovaného úpletu, HM , prodává HM, 949 Kč
1 / 10
Šaty Bodycon z žebrovaného úpletu, HM , prodává HM, 949 Kč