Trendy

Emma Roberts se v ulicích New Yorku ukázala v šatech, které by neměly chybět v žádném šatníku

Herečka Emma Roberts se objevila v New Yorku v upnutých béžových šatech na natáčení nové, dvanácté série American Horror Story. Pro Emmu se jedná již o pátou sérii, ve které si zahraje, tentokrát po boku Kim Kardashian, jež je pro některé velmi kontroverzní castingová volba. Nás momentálně ale zajímá to, co má herečka na sobě.
Foto: Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images
Emma Roberts na natáčení American Horror Story v New Yorku
Premiéra nové série American Horror Story je naplánována na léto a bude se skládat z desítky hodinových epizod. Podtitul nese název Delicate a vznikl na motivy thrilleru Delicate Condition spisovatelky Danielle Valentine. 
Emma kráčí v čele skupiny komparzistů oblečená do maxi šatů s dlouhými rukávy v nude barvě, sladěných s kotníkovými botami na vysokém podpatku. Neutrální odstíny hnědé a béžové nás tak trochu vrací pár let zpátky, kdy nude líčení a monochromatické outfity byly extrémně populární. Vzpomeňme si třeba na první kolekci Yeezy z roku 2014 a oblíbené athleisure oblečení v béžové a krémové. Z tohoto trendu čerpá ve velkém i značka původně tvarovacího spodního prádla Skims, jejíž spektrum tělových barev je obrovské. 
Pokud vás neutrální a snadno kombinovatelný outfit herečky inspiroval, přinášíme vám výběr pohodlných strečových šatů, které oceníte v práci i na cestách.