Trendy

Přemýšlíte o tetování? Inspirujte se u modelek

Ať už uvažujete o svém prvním tetování, nebo plánujete další ozdoby na těle, inspirovat se můžete spolu s Vogue u supermodelek nového tisíciletí.
Pokud jde o vaše „poprvé“, podívejte se na Bellu Hadid, která má u kotníku malá andělská křídla a nad loktem růži od oblíbeného hollywoodského umělce Jona Boye. Další z jeho klientek, Kaia Gerber, se pro první diskrétní návrh rozhodla ještě před svými osmnáctinami, a tak musela mít svolení od rodičů, což v tomto případě znamená, že se body art líbí i Cindy Crawford.
Možná jedno z nejmenších nosí Adwoa Aboah, která má na pravé ruce nápis „Gurl“ a na levé „Power“, také od Jona Boye. Předloni pak přidala do sbírky feministických hlášek tetování na zápěstí, které zní: „All the women. In me. Are tired.“ 
Pokud jste odvážnější, podívejte se na Slick Wood a její pistoli v oblasti beder. Modelka Adesuwa Aighewi, jak prohlásila, nosí výrazné tetování na hrudi jako svou odpověď na požadavek jedné z agentur, aby si nechala zvětšit poprsí. A pro ty, kteří chtějí úplně nejvíc, jsou tu Cara Delevingne a Freja Erichsen, obě doslova pokryté inspirací (včetně několika návrhů, které pro ně vytvořil umělec Bang Bang).