Trendy

Váš jarní šatník není kompletní, pokud v něm chybí mini kardigan

It-girls objevily na jaro kouzlo mini kardiganů. Ty ostatně tuto sezonu doporučují i módní návrháři. Vyberte si také ten svůj. 
Šedý v podání Kendall Jenner a Belly Hadid, béžový set Hailey Bieber, ostře růžová s černou u Nicky Hilton nebo batikovaný podle Madelane De Jesus; krátké kardigany se staly jednou z hvězd jarních šatníků a rozhodně ne náhodou. Tento malý kousek oblečení umožňující plynulé přecházení mezi sezonami se objevil na celé řadě přehlídek a v jarních kolekcích, aby vyvolal pozitivní i nostalgické emoce. Jen si vzpomeňte na elegantní filmy z 50. let nebo začátek milénia, kdy se bez kardiganu do pasu neobešel žádný street style. 
Kardigan se zkrátka rovná hodná holka. Kdybyste například mezi vůněmi hledali jeho ekvivalent, i Good Girl od Caroliny Herrery by pro něj bylo moc sexy. Raději Miss Dior nebo Mon Guerlain. 
A pokud by byl mini kardigan hashtag, zněl by nejspíš #easytowear, #easytostyle. Plus samozřejmě slova zdůrazňující komfort, pohodlí, zachumlání se, byť se týká jen jedné čtvrtiny těla. Tuto sezonu platí, že čím kratší, tím lepší. Sesazuje z trůnu crop topy, aby se stal novým vládcem šatníku, který musí čelit nízkým teplotám po ránu a ryze letním po poledni. V tom je právě jeho síla, můžete ho nosit na holé tělo, s džínami nebo bokovou sukní po vzoru Versace a Blumarine, přes šaty, tričko, jakkoliv vás napadne.
Krátké propínací svetříky přinášejí svobodu rozhodování, jak s ní naložíte, už zůstává jen a jen na vás.