Trendy

Kéž všichni máme tak úžasný kabát jako Emily Ratajkowski

Soudě podle záviděníhodné kolekce kabátů, Emily Ratajkowski je horkou kandidátkou na královnu podzimu. Ať už jde o její oversized kožený bomber, nebo o rozrůstající se kolekci kožených trenčkotů, kterými doplňuje svůj šatník plný teplých barev, Emily nás nutí přehodnotit naše vlastní volby.
Foto: Gotham/GC Images
Emily Ratajkowski
Při vycházce se svým psem Colombem měla EmRata na sobě semišový kabát v koňakové barvě s černou podšívkou od Nour Hammour, který se prodává za 2328 USD. Zbytek svého vzhledu zachovala jednoduchý. V kontrastu s výrazným kabátem zvolila černý rolák a černé legíny s kozačkami nad kolena. Co se týče doplňků, Ratajkowski si vzala černé sluneční brýle a zlaté náušnice Bottega Veneta. Prostě obyčejná procházka se psem, to je jasné.
V poslední době si Ratajkowski oblíbila sexy femme fatale kabáty lemované kožešinou. Na letošní Halloween si oblékla tento typ kabátu s ladícími, kožešinou lemovanými botami na jehlách. Připomíná vám také outfity Meredith Blakeové z filmu Past na rodiče? Pokud někdy vznikne (další) remake, rádi bychom do role nominovali Emily Ratajkowski.
Článek vyšel v originále na vogue.com.