Trendy

Bez kalhot? Ne, Emily Ratajkowski teď chodí bez košile

Neuplynulo pomalu ještě ani čtyřiadvacet hodin od chvíle, kdy si Emily Ratajkowski vyšla v Paříži bez kalhot, a už svůj look otočila o 180 módních stupňů! 
Foto: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images
Emily Ratajkowski, březen 2024, Paříž
Známá modelka, autorka a moderátorka podcastů se v Paříži zastavila na fashion week. Objevila se mimo jiné v první řadě přehlídky módního domu Loewe mezi dalšími hot jmény, jako jsou Pharrell Williams, Shawn Mendes, Alexa Chung, Úrsula Corberó a Brie Larson. A jako dlouholetá kamarádka návrháře Jonathana Andersona přišla nepřekvapivě oblečená právě do značky Loewe. Čtvrtému looku z nové kolekce pro jaro – léto 2024 dala svůj autentický EmRata spin: Rozepnutý námořnický modrý blejzr vynesla jen tak – s kůží – na trh. K tomu černou koženou sukni ke kolenům propíchnutou zlatou pletací jehlicí. Samozřejmě oversized. Místo rybářských sandálů, jak byl model představen na mole, ho doplnila klasickými sandálky na podpatku, a look tak dostal nádech jemnosti. Model doplnila kabelkou Loewe Squeeze Bag a slunečními brýlemi ve stylu kočičích očí s dvojitou obroučkou ve zlaté a slonovinové kosti.
Volba otevřeného blejzru odhaluje nejen EmRatiny břišní svaly, ale především precizní řemeslné zpracování sukně. Právě motiv zlaté jehlice, která se objevila už na hvězdách jako Aubrey Plaza nebo Celine Song, byla jedním z výrazných motivů Andersonovy jarní kolekce.

Kancelářská elegance se špetkou vyzývavosti se navíc zdá být tuhle sezonu všudypřítomná. Anthony Vaccarello se své poslední kolekci pro Saint Laurent třeba ptá: „Co kdyby pouzdrové sukně a pussybow košile byly úplně průsvitné?" Začátkem týdne vynesla Jennifer Lawrence na Dior třídílný oblek s hlubokým výstřihem a Maisie Williams strukturované sako zapnuté na nahé hrudi. Měli bychom zpoza sak zahodit košile? Pokud si vezeme jako příklad looky Lawrence, Williams a Ratajkowski, tak rozhodně ano.
Foto: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images
Emily Ratajkowski, únor 2024, Paříž


Článek původně vyšel na Vogue.com