Trendy

Gumové holínky jsou opět na scéně. Jak je nosit právě teď?

Gumové holínky zaplavily přehlídková mola a Instagram. Z tohoto trendu by určitě měla radost Kate Moss, která v nich pravidelně brázdila bahnité pláně na festivalu Glastonbury už v roce 2005.
Přenesme se zpátky do současnosti, kdy dostávají gumáky novou podobu. Odmyslete si hudební festivaly a venkovskou estetiku. Holínky byly letos v únoru k vidění na většině módních přehlídek; Prada vyrukovala s variantou s masivní podrážkou, zatímco u Bottega Veneta se modelky procházely s koníkovými holínkami v neonových odstínech. Značka Versace dokonce představila verzi na podpatku. 
Holínky Hunter jsou osvědčenou klasikou, ale jejich nová podoba ve spolupráci se značkou Saint Laurent je na míle vzdálená kultovním zeleným gumákům z roku 1955. Stejně tak neustále vyprodané boty značky Ganni, které si oblíbily influencerky napříč Skandinávií, ale také Bella Hadid. 
Foto: MJ Kim/Getty Images)
Kate Moss na festivalu Glastonbury, červenec 2005
Foto: Getty Images
Meghan Markle a princ Harry v roce 2018
Foto: Getty Images
Kate Middleton v roce 2013
Můžete je nosit téměř v jakémkoliv počasí a kombinovat s čímkoliv. Od dlouhých šatů až po minisukni a kožené kalhoty. Inspirujte se v galerii street stylem, retro snímky celebrit i hvězdami z Instagramu.