Trendy

V hlavní roli bílá košile. Najděte tu pravou v jarních kolekcích

S největší pravděpodobností už jednu doma máte, teď je však čas na update. Bílá košile je jako spojka mezi jarními trendy i dnem a nocí. Vyberte si z novinek tu svou. 
Bez ohledu na to, zda stojíte v čele velké firmy, nebo pracujete na volné noze, bílá košile je něco, co by ve vašem šatníku nemělo chybět. Platí to zejména v sezoně jaro a léto 2019, kdy se rozdíly mezi business a party outfity stírají a kdy množství barev a vzorů překračuje hranice i té nejbujnější fantazie. 
Foto: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images
Saint Laurent jaro–léto 2019
Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images
Valentino jaro–léto 2019
Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images
Chanel jaro–léto 2019
Způsobů, jak nosit bílou košili, je tolik, že by to vydalo minimálně na jeden svazek knihy. Na přehlídkách jarních kolekcí je designéři zkombinovali s kalhotovými kostýmy, úzkými sukněmi ke kolenům i šortkami. Karl Lagerfeld vyslal Kaiu Gerber v bílé košili s černými knoflíky na Chanel pláž. Anthony Vaccarello na přehlídce Saint Laurent ke klasické bílé košili přidal džínové šortky a kreativní ředitel Valentino Pierpaolo Piccioli vsadil na kontrast mezi oversized košilí a úzkými černými kalhotami. 
Pokud musíte dodržovat profesionální dress code, udělejte si z bílé košile cestu, jak přísně daná pravidla korporátu obejít. Košile s volánky od Gucci je k tomu přímo stvořená. Stejně jako ta od Haidera Ackermanna z hedvábného saténu. Stačí po pracovní době vyměnit kabelku a vyrazit na koktejl. Oversized střihy najdete napříč kolekcemi, od Vivienne Westwood přes Burberry po Calvina Kleina. Stella McCartney nabízí variantu z bio bavlny, Dries Van Noten z popelínu. 
Ať už hledáte něco na dobu mezi devátou a pátou, nebo nový top na zahájení jarní party sezony, tyto bílé košile vám každodenní dilema u skříně značně ulehčí a otevřou další nekonečné možností.