Trendy

Slovanský Valentýn: Perfektní outfit na zamilovaný večer hledejte na východ od hranic

Ukrajinská módní scéna není jen o ručně pletených svetrech a malovaných šátcích na hlavu. Aktuální kolekce Made in Ukraine vás přesvědčí, že si zaslouží mnohem víc pozornosti než doposud. Jsou totiž skutečně diverzní, módní a velmi kvalitně zpracované. Navíc i v těch nejvýraznějších modelech se šance, že potkáte někoho stejně oblečeného, prakticky rovná nule. 
Foto: archiv značek
Sleeper kolekce Valentine's Day 2022
Značka posh (a etických) pyžámek Sleeper, kterou na mezinárodní scénu katapultovaly Kardashianovy, Fanningovy, Chloë Grace Moretz, Eva Chen či Katy Perry, vedle svatební kolekce připravila na svátek všech zamilovaných (počítá se i sebeláska) speciální selekci. V ní vedle ikonických saténových kompletů s peříčky i bez najdete také unisexové lněné modely, šaty s odhalenými rameny a shearling pantofle v pastelových odstínech fialové, růžové, žluté a samozřejmě nechybí ani krémové a černé varianty.
Ivan Frolov se pro tuto sezonu nechal inspirovat italským discem a filmy Paola Sorrentina a Federica Felliniho, výsledek je zábavný a sexy. Vedle zářivých odstínů růžové, červené a modré hraje zásadní roli multifunkční top s dlouhým rukávy pro dva. Respektive pro jednoho, ale na valentýnské rande ho můžete využít jako ideální    oblečení na předehru. Kromě toho, že se do něho vejde víc lidí, dá se nosit na 14 různých způsobů. Součástí nové kolekce Amore Mio jsou Frolovy pružné korzety, minisukně a overaly se zdůrazněnou linií pasu. 
Foto: archiv značky
Frolov kolekce Amore mio
Foto: archiv značky
Frolov kolekce Amore mio
Foto: archiv značky
Frolov kolekce Amore mio
Kristina Bobkova se na ukrajinské módní scéně pohybuje více než dvě dekády a patří mezi oblíbené značky nejen redaktorek Vogue. Důvodem jsou variabilní oděvy z kašmíru, hedvábí a bavlny nepodléhající sezonním trendům. Její jarní kolekce není prvoplánově sexy, ale právě v tom je její kouzlo. Ve střizích, které se snadno dají označit na unisexové, se prostě budete cítit dobře, a tím i dobře vypadat. 
Foto: archiv značky
BOBKOVA kolekce jaro - léto 2022
Foto: archiv značky
BOBKOVA kolekce jaro - léto 2022
Foto: archiv značky
BOBKOVA kolekce jaro - léto 2022
Valery Kovalska a její asymetrická smokingová saka. Co dodat. Snad jen to, že pokud vám v šatníku pořád ještě chybí, je nejvyšší čas to napravit právě teď. Beyoncé, Jennifer Lopez, Cardi B, Camila Morrone, Pink, monacká kněžna Charlene, Maye Musk své už mají. V nové kolekci návrhářka hodně pracuje s plisovaným ombré efektem evokující západ slunce, noční modří a romantickými motivy rozkvetlých magnólií. Vedle kabátů a sak vycházejících ze smokingového střihu se určitě podívejte na aktuální výběr šatů s neonovými detaily. 
Když se nebojíte veřejně se přihlásit do klubu nejmarnivětších vyznavačů třpytivého disco stylu a ze všeho nejvíc toužíte zažít na vlastní kůži party v legendárním Studiu 54, pak si svůj outfit vyberte u značky Santa Brands. Jejich specialitou jsou křišťálové transparentní modely, od maxi šatů po šortky. Navíc ve velikostech odpovídajících skutečně diverzní značce.