Trendy

Sexy a pohodlné šaty z bílého lnu, ve kterých vám nebude horko

Kladete si otázku, co na sebe v tropických teplotách? Jasnou odpovědí, ať už se chystáte do plážového klubu, na rande, nebo prosedíte celý den před obrazovkou, jsou lněné šaty. 
Foto: archiv značky
Atelier Handmade kolekce léto 2022
Vlna veder nás všechny zasáhla mimořádnou silou, každému se honí hlavou, co si vzít na sebe, aby den i tropická noc byla trochu snesitelnější. Asi pro vás nebude překvapením tip na lněné šaty ve světlých barvách. Bílý len odolává vedru, příjemně se nosí za všech okolností (kromě svatby, když jdete jako host), složíte je do malého zavazadla, rychle schnou a stoprocentně zvýší módní koeficient.
Zejména pokud si vyberete šaty od ukrajinských návrhářů. Ti umějí se lnem pracovat lépe než kdokoliv jiný. Nemluvě o faktu, že nákupem podpoříte nejen tvůrce, ale i švadleny, střihačky a jejich rodiny. A jako bonus budete mít záruku, že v nich nepotkáte každého. I když model Atlanta od Sleeper patří mezi velmi populární u mnoha influencerek. Jsou však natolik univerzální, že i kdyby se ve vašem okolí v nich někdo objevil, doplňky jim dají zcela nový vzhled.
Vybrali jsme pro vás deset nejkrásnějších šatů této sezony ze stoprocentního lnu.