Trendy

Stylingové tipy, které změní váš pohled na kapsáče

Je čas vrátit kapsáčům prominentní místo na módním olympu, protože si ho rozhodně zaslouží. Jde o ideální styl kalhot, které přežijí všechno a ještě vypadají cool. S našimi stylingovými tipy navíc v cargo pants nešlápnete vedle, ať už zvolíte ležérní styl s košilí, nebo eklektičtější styling s barevnou bundou.
Foto: Getty Images
Jedna z nejzábavnějších věcí na street stylu je pozorovat, jak si celebrity a návštěvnictvo přehlídek dokáží poradit s obyčejnými kousky a přetvořit je v ikonické fashion momenty. Tak třeba cargo pants neboli kapsáče: Ať už to byla Hailey Bieber, Emily Ratajkowski, nebo celá plejáda fashionistů z týdnů módy, každý z nich nám dokázal, jak moc cool tyhle utilitární kalhoty můžou být a i to, že je lze nosit na milion různých způsobů.
Kromě tradičního maskáčového potisku si tyhle kalhoty vybavené mnoha kapsami prošly rozsáhlým make-overem. Na jaro – léto 2024 je Dries Van Noten představil v mnoha podobách včetně velmi retro páru, zatímco JW Anderson se uchýlil k několika denimovým variacím. Saint Laurent pak dokázal, že i tenhle styl kalhot může být skvělou volbou na slavnostnější příležitosti, když kapsáče s vysokým pasem zkombinujete s průsvitnými topy s dlouhým rukávem.

Ještě donedávna se kapsáče spojovaly především s turistickou módou a značně polarizující estetikou nultých let, ale v roce 2024 jsou cargo pants stabilní součástí šatníku moderní ženy a poslouží stejně dobře na běžné nošení i pro slavnostnější příležitosti, ke kterým lze přistoupit v ležérnějším duchu.

Ať už vyznáváte minimalismus a žijete pro jednoduché hladké kapsáče, nebo se odvážíte vynést statement kapsáče s divokým maskáčovým potiskem, u nás se můžete inspirovat šesti typy outfitů, které mají cargo pants ve středu dění. Uvidíte, že jakmile si je pořídíte, už bez nich nebudete moct být.

Široké kapsáče s koženou bundou

Foto: Edward Berthelot/Getty Images


Sako a špičaté lodičky

Foto: Edward Berthelot/Getty Images
Erika Boldrin

Denimové cargo pants a varsity bunda

Foto: Edward Berthelot/Getty Images

Dlouhý kabát a tenisky

Foto: Edward Berthelot/Getty Images

Objemný pletený svetr a zlaté šperky

Foto: Edward Berthelot/Getty Images
Eva Chen


Kapsáče se sníženým pasem a rozepnutá košile

Foto: Valentina Frugiuele/Getty Images

Článek vyšel původně na vogue.co.uk