Street style

Street style trendy na pánském fashion weeku v Paříži

Než se rozloučíte s pánskou módou a zraky upřete na nejnovější kolekce haute couture, prohlédněte si aktuální trendy, které vládnou pařížským ulicím. Kdo a v čem se ukázal během Paris Fashion Week Men's, když počasí hlásí teploty blížící se nule?
Foto: Phil Oh
Ve městě světel (a lásky) zahájil pánskou sezonu Pharrell Williams s westernovou kolekcí pro Louis Vuitton. Pulzující energie se přesunula i mimo přehlídkové molo, kde celebrity i návštěvníci svými nápaditými looky rozzářili ulice. Převládaly strukturované blejzry, puffer bundy, vzorované obleky i monochromatické outfity, které se po většinou držely v tmavých barvách. Rovněž se nezapomnělo na různé pokrývky hlavy, včetně šátků a kovbojských klobouků, které odrážely Pharrellovo téma Divokého západu. Kožené prvky se pak objevily na bundách, bomberech, kabátech i kalhotech.
Na hvězdném seznamu hostů nechyběli Bradley Cooper nebo Carey Mulligan. Na přehlídce Loewe byli viděni Zayn Malik, bývalý člen boybandu One Direction, nebo herci Andrew Garfield, Arón Piper či Jamie Dornan.