Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Street style

Street style trendy na pánském fashion weeku v Paříži

Sandra Mai Tranová21. 1. 2024
Než se rozloučíte s pánskou módou a zraky upřete na nejnovější kolekce haute couture, prohlédněte si aktuální trendy, které vládnou pařížským ulicím. Kdo a v čem se ukázal během Paris Fashion Week Men's, když počasí hlásí teploty blížící se nule?
Autor: Phil Oh
Foto: Phil Oh
Ve městě světel (a lásky) zahájil pánskou sezonu Pharrell Williams s westernovou kolekcí pro Louis Vuitton. Pulzující energie se přesunula i mimo přehlídkové molo, kde celebrity i návštěvníci svými nápaditými looky rozzářili ulice. Převládaly strukturované blejzry, puffer bundy, vzorované obleky i monochromatické outfity, které se po většinou držely v tmavých barvách. Rovněž se nezapomnělo na různé pokrývky hlavy, včetně šátků a kovbojských klobouků, které odrážely Pharrellovo téma Divokého západu. Kožené prvky se pak objevily na bundách, bomberech, kabátech i kalhotech.
Na hvězdném seznamu hostů nechyběli Bradley Cooper nebo Carey Mulligan. Na přehlídce Loewe byli viděni Zayn Malik, bývalý člen boybandu One Direction, nebo herci Andrew Garfield, Arón Piper či Jamie Dornan.
Pharrell Wiliams
1 / 33
Pharrell Wiliams
Foto: Phil Oh