Street style

5 kluků, které budete chtít sledovat

Fashion Features Editor prozrazuje, koho sleduje na Instagramu, protože by nejradši měl jeho šatník. (A píše o sobě ve třetí o sobě.) (#fail)
Sebastian Faena, fotograf
Připadá mi to jako vcelku jednoduchá rovnice: Když patříte mezi nejlepší kámoše Carine Roitfeld, nemůžete nemít styl. Jeho fotky? Jo, super, ale je to ten nenucený způsob, jakým se Faena obléká, díky čemu mě baví sledovat ho. Dává mi pocit, že bych mohl do konce života chodit všude v pyžamových kalhotách a prošlo by mi to. Taky mi připadá sympatické, že má často každou ponožku jinou. Nevím, jak jsou na tom vaše ponožky, ale ty moje mají vztahové problémy a jedna s druhou dlouho nevydrží.
Blondey McCoy, model
Mám takovou teorii, že pokud jezdíte na skateboardu, je úplně jedno, co máte na sobě, prostě cool budete. Model, kterému dělá agentku Kate Moss, tak splňuje moje bolestně nízké nároky už jen tím. Jenže on by byl stylový i bez prkna. Kdo by řekl, že můžou obyčejná košile, svetr jako po dědečkovi, vytahané tepláky, zlaté šperky a vyndavací zub pohromadě vypadat tak… Vogue? Navíc má vlastní kolekci oblečení. Velmi nebezpečná záležitost, moje peněženka je v neustálém ohrožení.
Shia LaBeouf, herec
On to není přímo jeho účet, ale je věnovaný jeho stylu, a to je good enough. Myslím, že Shiovi je úplně jedno, co má na sobě. Moc bych za to nedal, že prostě ráno vstane, obleče si to první, co najde, a jde. A ono to funguje. Vlastně vypadá tak příšerně, až je to super, a to je pro mě umění. Pokud to nechápete, nevadí. Já a dalších pětasedmdesát tisíc followerů se nad jeho (ne)módními volbami budeme dál rozplývat tak či onak.
Tobias Frericks, stylista
Na první pohled se může zdát, že na jeho stylu nic není, a možná není, nevím. Co vím, je, že když jsem ho potkal v létě na přehlídce značky Hugo, absolutně vyčníval z davu. A rozhodně to nebylo jeho výškou, věřte mi. Ztělesňuje pro mě to nejlepší, co nám pomalu uvadající normcore ještě může dát. Všechno na Tobiasovi vypadá tak nějak hezky a upraveně a umírněně… Černé na bílém to zní téměř nudně, ale fakt je, že ve skutečnosti je jeho look zpravidla neskutečně svěží.
Felix Gesnouin, model
Ať se na mě nikdo nezlobí, ale jestli někdo nosí psa na rameni, jako by to byl papoušek, tak je pro mě nekonečným zdrojem inspirace nehledě na to, co si obleče. Nad to je Felix mega vtipný. Tak nějak mě baví všechno, na co sáhne. Třeba rekonstrukci jeho bytu jsem sledoval se stejným zájmem, s jakým hltám třeba The Crown. Nehledejte tipy, co s čím nosit, a raději se snažte z jeho Instagramu nasát tu náladu.
P. S.: Ti psi všude? Nic než náhoda. Vůbec nejsem psy posedlý. Vůbec.