Street style

5 street style trendů z pařížského fashion weeku

I když pandemie přesunula módní přehlídky z mol do převážně virtuálního prostoru, street style zůstává živý a aktuální. Přestavujeme hlavní trendy na podzim a zimu 2020/2021 inspirované ulicemi Paříže.

Kožený kabát

Na scénu se opět vrací kůže, a to v jakékoliv podobě. Zaměřte se především na nestárnoucí vintage kousky, jako jsou kabáty a trenčkoty. Barvu vybírejte podle nálady, s klasickou černou nebo tmavě hnědou každopádně vedle nešlápnete.

Školačka

V pařížských ulicích to občas vypadalo jako na školním zájezdu. Minisukně, šortky, malé kabelky. Čím kratší a menší, tím lepší. Hlavně je na podzim nezapomínejte kombinovat se svetry, punčochami a dalšími teplými materiály.

Modré džíny

Klasika, která jistě nechybí v žádném šatníku. Zkuste se však tentokrát zaměřit na střih s vysokým pasem. Džíny doplňte košilí, sakem, případně kabátem a máte univerzální outfit od podzimu až do jara. 

Boty s masivní podrážkou

Když je minulou sezonu představila značka Prada, nikdo nepochyboval, že se stanou bestsellerem. Obzvlášť v chladnu a dešti. Černé jsou sice praktičtější, ale pokud chcete vyniknout, bílé budou sázkou na jistotu.

Široké kalhoty

Pravidelně se vracejí posledních pár let a není se čemu divit. Pokud tedy trochu zainvestovat, tak do volných tmavých kalhot a skvěle střiženého saka. Na několik sezon budete mít vystaráno.