Sneakers

Chiara, Victoria i Big Sean: 3 slavné tváře, jejichž tenisky si chcete obout

Dvě slova. Tenisky a celebrity. Nevyčerpatelné téma, které nás baví. Které slavné tváře navrhly stylové tenisky, do kterých momentálně stojí za to zainvestovat? Vybrali jsme pro vás ty nejlepších, do kterých se lehce zamilujete.

Victoria Beckham x Reebok

Na výsledek této spolupráce se čekalo dlouho. A že se čekání vyplatilo, můžete posoudit už sami na stránkách Reebok x Victoria Beckham. Tato jarní kolekce pro rok 2019 se nese v duchu čisté estetiky s nenápadným logem, které oslavuje toto partnerství ve třech podobách: logo Reebok, integrované vektorové logo VB a opakující se vektorové logo VB. Barevná paleta, v níž se mísí sezonní odstíny barvy velbloudí srsti, stříbrné a šedé s klíčovými barvami, jež charakterizují tuto spolupráci – oranžová v tónech západu slunce, černá a bílá. A přesně v těchto barvách můžete očekávat i tenisky, které jsou prostě simply perfect. Které si vyberete?

Chiara Ferragni

Kdo by neznal Chiaru, která to ze všech blogerek dotáhla nejdál a nejvýš. Můžete ji nenávidět, můžete ji milovat, ale ignorovat tuto italskou krásku prostě nelze. Na to vemte jed. Už jenom pro její módní značku. Když před šesti lety na jednom fashion weeku Chiaře jistá nejmenovaná módní ikona řekla, že si ji do příštího roku stejně nebude nikdo pamatovat, evidentně se krutě spletla. Chiara postupně vybudovala vlastní módní impérium a její kolekce s ikonickým logem oka skupují ženy po celém světě. Včetně tenisek. Těch má Chiara ve svém portfoliu opravdu požehnaně, takže na jejím e-shopu můžete vybírat od roztomilých sneakers se třpytivými hvězdičkami až po temně černé s masivní podrážkou. Ceny začínají na 284 eurech. 

Big Sean x PUMA

Spolupráce amerického rapera a sportovního gigantu po masivním úspěchu Rihanniny kolekce Fenty byla na spadnutí, a tak, když Big Sean navrhl celou linii včetně oblečení a doplňků, bylo jasné, že tenisky v této kolaboraci nebudou chybět. Kdo by ovšem čekal extravaganci, nedočkal by se. Boty jsou z jemné kůže, kvalitního semiše včetně povoskovaných tkaniček. V jednoduchosti je krása, škoda ovšem je, že celá kolekce je pouze pro muže, ženy by si tu určitě vybraly také.