Přehlídky

Divoká show Louis Vuitton: Co nás zaujalo přímo na místě?

Velkolepá prezentace pánské kolekce pod taktovkou Pharrella Williamse odhalila spoustu nečekaného. Tady jsou naše postřehy.  
TIMBERLAND X LV 
Na úterní show byla mimo jiné poprvé představena kolaborace Timberland x LV. Všechny modely zveřejnil i na svém Instagramu Mathias Patillon, Head of Design Men's Footwear. Vznikla tak nová senzace, v níž se spojuje léty ověřená technologie a silueta Timberlandu s luxusní precizností Vuittonu. Na samotné show se obuv ukázala — kromě na noze — také v proskleném kufříku. Chic! 
SOUNDTRACK
„Taky slyšíte Miley Cyrus?“ začalo se ozývat v sále, když se v soundtracku ozval její hlas. 
DOPLŇKY
I přes výrazné a barevné outfity, které magnetizují zraky diváků, stojí za to zaměřit se na doplňky a detaily. Právě o tom často Vuitton je — o perfektním a precizním zpracování, o aplikacích, výšivkách, gradientech a printech na kůži. Sluneční brýle z bílého zlata a diamantů či sady obřích cestovních kufrů, které modelové vezli na kolečkách, opravdu nikde jinde neuvidíte.
CASTING
Pharrellova inspirace se doslovně překlopila jak do samotné kolekce, tak do scénografie. Mezi osmdesáti modely byl zastoupený celý svět, což se u značky světového dosahu více než nabízí (ale ne u všech se tak děje). 
WESTERN PO WESTERNU
Po vzrušující show se sál náhle proměnil v jeden velký klub, kde vystupoval i Pharrell. Obecenstvo tančilo a jásalo, pojídalo argentinské steaky, kukuřičnou kaši a popíjelo šampaňské. Jeden velkolepý westernový konec.