Přehlídky

Salvatore Ferragamo Resort 2021

Na historicky prvním digitálním milánském fashion weeku nechyběla ani značka Salvatore Ferragamo s video teaserem a novou kolekcí Resort 2021. Na všechny looky se můžete podívat právě teď i na Vogue CS.
Video emotivní formou mapuje nejen historii značky, včetně jejích úplných začátků, ale nahlíží i na její budoucnost. Exkluzivně je zde také představena pre-kolekce Salvatore Ferragamo pro jaro 2021 formou příběhu, jenž nahlíží na kreativitu bez omezení a stresu z termínů. Přesně tak to totiž bylo v době karantény, kdy kolekce vznikala.
„Možnost představit naše video na milánském digitálním fashion weeku jsme uvítali s radostí. Především proto, že nyní, v době překotných změn v našich životech, jsou takto inovativní projekty naprosto klíčové. Díky nim můžeme všichni znovu začít. Video představuje vizi, jak bude značka Ferragamo v budoucnu vypadat – odvážná, připravená čelit výzvám současného světa silou, ale také elegancí, což jsou základní charakteristiky naší značky. Je to zpráva o odhodlání – našeho i všech ostatních,“ prozrazuje CEO Micaela le Divelec Lemmi.