Přehlídky

Živě z Tokia: Přehlídka Valentino pre-fall 2019

Pohodlně se usaďte, přehlídka pre-fall 2019 módního domu Valentino v Tokiu začíná za tři, dva, jedna ... 
Valentino přepisuje vlastní historii. Poprvé představí na jedné přehlídce dámskou i pánskou kolekci. Pro sezonu pre-fall 2019 si módní dům vybral Tokio. Flagship store v Ginza Six se zároveň mění na concept store, na němž se podílel kreativní ředitel Pierpaolo Piccioli se Sarah Andelman, kreativní ředitelkou ikonického butiku Colette.
"Vždycky mě fascinovala japonská představa o kráse, která je ve své podstatě o nedokonalosti a potřebě neustálé transformace; myslím, že právě toto ztělesňuje moderní beauty vizi," říká Pierpaolo. "Mým záměrem je vytvořit úctyhodné spojení mezi našimi kulturami."
Valentino TKY Concept nabízí s jednodenním předstihem unikátní kolekci, která vznikla ve spolupráci s místními umělci, řemeslníky a značkami a nekoupíte ji nikde jinde na světě. 
Foto: Courtesy of Valentino
Foto: Courtesy of Valentino
Foto: Courtesy of Valentino
Italský módní dům není jedinou značkou, která si vybrala Japonsko jako svou ideální destinaci pro představení pre-fall kolekce. V pátek v Tokiu odhalí Kim Jones novou pánskou pre-fall kolekci pro Dior.
Přehlídku Valentino pre-fall 2019 jste mohli sledovat živě v úterý 27. listopadu ve 12:00 středoevropského času. Přenos byl sice ukončen, ale fotografie z této úžasné přehlídky najdete v naší galerii.