Přehlídky

Armani poprvé představuje haute couture kolekci on-line

Giorgio Armani a Vogue Czechoslovakia vás zvou do milánského Palazzo Orsini na jedinečné představení haute couture kolekce Armani Privé Omaggio A Milano. Pohodlně se usaďte, show začíná. 
„Haute couture tvoří dějiny módy. Představuje vrchol kreativity a krejčovských dovedností, ale je světem, do kterého má přístup jen velmi málo lidí. Dnes díky internetu dokážeme každému nabídnout místo v první řadě,“ říká italská legenda Giorgio Armani o první digitální prezentaci své haute couture kolekce. Tu návrhář věnoval Milánu, městu, kde před 46 lety zahájil svou hvězdnou kariéru a vybudoval největší módní impérium v historii země. 
Jarní Armani Privé vypráví příběh svého autora, jeho cesty na vrchol. Je to love story o svobodě a nezávislosti na trendech, které přicházejí a odcházejí, zatímco Armaniho styl zůstává stále aktuální. Jeho touha po dokonalosti se odráží v precizně střiženém oblečení, radost můžete vnímat skrze odlesky látek, které se mění v závislosti za světle. Ikonická postava módní scény poprvé uvádí haute couture z Milána, kde celá kolekce vznikala, a míří na mladší generaci zákazníků, pro které jen to nejlepší je dost dobré.