Přehlídky

Elegance i mužská křehkost. Poslední den pánských přehlídek v Miláně

Klasický a elegantní Lagerfeld, sportovní a šik Armani. Podívejte se na výběr toho nejzajímavějšího ze závěrečného dne pánských přehlídek v Miláně očima Junior Digital Creative Vogue CS Alexandera Bela.
Karl Lagerfeld & Silvia Venturini Fendi
Klasické a elegantní střihy. Černá, bílá a barva velbloudí srsti. Nová kolekce se dá vnímat jako osobní knihovna Karla Lagerfelda, tento rok totiž návrhář s láskou ukazuje své oblíbené střihy, které by sám mohl vzít na sebe. Moderní saka, kabáty, kůže nejlepší kvality.
Emporio Armani
Sportovní a šik. Málokdo bude překvapen, že si designér hraje se sportovní tematikou, pokaždé je to však něco nového. Chytré materiály v kolekci mu tentokrát umožňují proměnit tradiční tvary na nové. Díky syntetické látce je z klasické bundy rázem ten nejmodernější outfit na lyžování a navíc v barvách, které přesně odkazují na zimu. 
N.21 
Designér značky Alessandro Dell'Acqua se zamýšlí nad tím, co znamená mužská křehkost. Je to zajímavé a poměrně složité téma, kterým navazuje na současnou veřejnou diskusi o genderových stereotypech, identitě a sexismu. Návrhář podle svých slov z tvůrčího hlediska pracuje na své kolekci „bez módních klasifikací“. 
Pal Zileri 
Italská módní značka odkazuje na nový romantismus, tak dobře známý, ale pořad moderní a aktuální.