Móda

Plavky, které z módy nikdy nevyjdou

Jak vypadají plavky, které nikdy z módy nevyjdou? Kromě střihu a barvy je důležité samozřejmě i to, aby byly vyrobeny z odolných materiálů a vydržely i do dalších sezon. Která z následujících pěti klasik bude v nadcházejícím létě vaším favoritem?

Malé černé

Celočerné plavky jsou nesmrtelné, stejně tak jako LBD. Ať už zvolíte jednoduché nebo elegantní bez ramínek, budou působit sofistikovaně a kralovat vašemu šatníku po nespočet nadcházejících sezon.

Trojúhelníkové bikiny

Minimalistické trojúhelníkové bikiny jsou bez váhání nejpopulárnějším střihem mezi plavkami. Proč? Jednoduché zavazování dává prostor k několika způsobům nošení, které se lehce přizpůsobí vašemu osobnímu stylu. Stejné plavky tak můžete nosit hned několika způsoby sezonu po sezoně. 

High-waist bikiny

Fanoušci vintage stylu si oblíbí bikiny s vysokým pasem. Kalhotky navíc lichotí křivkám ženského těla a poskytují pocit pohodlí. High-waisted bikiny milovala Marilyn Monroe a nechybí v šatnících Kendall Jenner, Demi Moore či Jessicy Biel.

Květinový potisk

Potisky jsou většinou trendovou záležitostí, které málokdy přetrvají více než dvě sezony. To ale neplatí pro květiny. Nejenže letošní jaro se květinami v šatníku doslova hemží, květinový potisk na plavkách zůstane oblíbený navždy.  

Jednodílná klasika

Minimalistické jednodílné plavky jsou chytrá volba pro dny strávené u moře či bazénu. Velmi snadno se totiž kombinují s kalhotami či kraťasy a slouží tak i jako doplnění letních outfitů. Nadčasově elegantní jsou pak především jednodílné plavky bez ramínek.