Móda

Do fitka i na brunch – jak se obléknout do města podle Kim

Hledáte outfit na běhání po městě? Ať už potřebujete vyzvednout děti ze školky, zajít do banky, na snídani, nebo do fitka, je tohle kombo, které vynesla Kim K., naprosto ideální. Vedle s ním nešlápnete ani na fashion weeku.
Foto: Profimedia
Kim Kardashian v LA, 16. února 2024
Ať se nám to líbí, nebo ne, je Kim K. trendsetterkou, která inspiruje miliony sledujících. Její outfity mají závratnou hodnotu – a nejde tu jen o to, kolik stojí. Právě fakt, že si v nich tato influencerka světového formátu vyjde a nechá se vyfotit, jejich hodnotu ještě zvyšuje. Dalším efektem je pak samozřejmě jistota, že když se jejími outfity inspirujete, budete vždy cool. Právě Kim totiž „cool-factor" jednotlivým kouskům oblečení dodává a sáhnout při nákupech po tom, po čem sáhla ona, se tím pádem vyplatí – i my si totiž můžeme být jistí*é, že nebudeme démodé.

Tentokrát jsme se zaměřili na sestavu, která je ideální do města. Ať už vás čekají povinnosti, nebo jen brunch s přáteli či fitko, představují sportovní top, kotníčkové kozačky na podpatku s ostrou špičkou, široké tepláky a sportovní oversized parka sázka na jistotu. A něco navíc? Určitě kouřové brýle inspirované trendy nultých let a pohodlná síťovka, do které se vejde přece jen o něco víc než jen klíče a telefon.