Doplňky

Kiss & Fly

Diamantové šperky z vás udělají filmovou hvězdu.
Vpravo: pozlacený stříbrný náhrdelník s broušeným sklem, APART, prodává Apart, 1390 Kč; zlatý náhrdelník, anker, APART, prodává Apart, 7590 Kč.
Nikomu není třeba připomínat jednu z nejslavnějších scén v dějinách kinematografie, kdy Marilyn Monroe v růžových šatech a drahocenných špercích zpívá „Diamonds Are A Girl's Best Friend“. 
Vlevo: náušnice z ušlechtilé oceli, APART, prodává Apart, 890 Kč. Vpravo: prsten z bílého zlata s diamanty a topazem (London Blue) – ryzost 585, APART, prodává Apart, 12 390 Kč; prsten z růžového zlata s diamanty, ametysty, tanzanitem – ryzost 585, APART, prodává Apart, 11 590 Kč; prsten z bílého zlata s brilianty a tanzanitem – ryzost 585, APART, prodává Apart, 19 990 Kč.
Stejně jako muži preferují blondýnky, ženy preferují diamanty. V čem spočívá jejich kouzlo? Když na broušený mnohoúhelník dopadá světlo, vzniká efekt mihotavé záře, která okouzluje, hypnotizuje a uchvacuje. 
Vlevo: náramek z ušlechtilé oceli s krystaly, APART, prodává Apart, 1 790 Kč. Vpravo: pozlacený stříbrný náhrdelník s broušeným sklem, APART, prodává Apart, 1 390 Kč; zlatý náhrdelník, anker, APART, prodává Apart, 7 590 Kč.
Úchvatné diamantové šperky zazářily i v naší beauty story. Každý šperk je ručně vyroben špičkovými klenotníky a zlatníky. Mistrovská práce je kombinována s využitím nejnovějších technologií. Inovace se zde prolíná s dědictvím a tradicí. 
Než se diamant stane šperkem, klenotníci jej certifikují podle charakteristik 4C. Každý, kdo se stane šťastným majitelem drahokamu, se dozví o jeho původu, historii a zpracování. Diamant stále potřebuje správné nastavení, aby zazářil ve své plné brilanci. 
Vlevo: prsten z bílého zlata s diamanty a topazem (London Blue) – ryzost 585, APART, prodává Apart, 12 390 Kč; prsten z růžového zlata s diamanty, ametysty, tanzanitem – ryzost 585, APART, prodává Apart, 11 590 Kč; prsten z bílého zlata s brilianty a tanzanitem – ryzost 585, APART, prodává Apart, 19 990 Kč. Vpravo: náhrdelník z ušlechtilé oceli s markazity, APART, prodává Apart, 1 290 Kč.
Foto: Nicholas Efimtsev,
creative director: Alexander Bel,
styling: Jan Boublík,
modelka: Dolly (Next Model Management),
vlasy: Andre Cueto (Wise & Talented) s produkty Oribe,
make-up: Thomas Lorenz s produkty Byredo,
manikúra: Mia Radford,
postprodukce: Miloslav Pařík,
casting: Anna Kozyakova,
produkce: Kseniya Chudarova.