Doplňky

Chiara Ferragni, Hublot a milánský fashion week

Hodinářská značka Hublot je úzce svázaná s módou, a tak nemohla chybět ani na milánském týdnu módy. Zatímco na přehlídkových molech se představovaly nové kolekce pro podzim 2022, Hublot pro stovku vybraných hostů uspořádal gala večeři, která proběhla v působivém prostředí East End Studios. V této bývalé letecké továrně postavené na počátku 20. století vítal hosty nejen Ricardo Guadalupe, CEO značky Hublot, ale také její globální ambasadorka, podnikatelka a influencerka Chiara Ferragni.
Dominantou prostoru East End Studios byl 21 metrů dlouhý a 16 metrů široký stůl ve tvaru loga Hublot, na který se hostům servírovalo slavnostní menu. 
Foto: Hublot
To pro ně vytvořil šéfkuchař z tříhvězdičkové michelinské restaurace Da Vittorio, která patří k těm nejlepším v Itálii. Po skončení večeře se střední část stolu proměnila v bar a mohla tak začít velkolepá party, na které živě vystoupili zpěváci Mahmood a Blanco se svou show.
Tu si mimo samotné Chiary Ferragni užívaly i další hvězdy, mezi kterými nechyběli Alton Mason, Anna Vitiello, Annabella Hilal, Bettina Looney, Ginevra Mavilla, Johannes Huebl, Juan Avalleneda, Lauren Wasser, Madior FallGiuseppe Maggio a další.