Doplňky

Ani červené, ani bílé. Nejnovějším favoritem mezi doplňky jsou šedé punčocháče

Po nadšení z červených, kaštanově hnědých a bílých punčocháčů se na scéně objevila další barva podporující trend pestrobarevných nohou. 
Foto: MIU MIU
Kolekce podzim - zima 2024/2025, MIU MIU
Šedé punčocháče jsou skvělou alternativou, kterou můžeme vidět v rámci fashion weeků v ulicích, ale také na přehlídkových molech. Miu Miu a Fendi jsou dvě z mnoha značek, které tuto variantu zařadily do svých kolekcí na sezonu podzim - zima 2024/2025. Zatímco Kim Jones u Fendi zvolil kombinaci šedých punčocháčů k minišatům s rolákem, Miuccia Prada přišla s kombinací bílé saténové košile a kratičké kožené bundy. Vedle neprůhlednosti šedých punčocháčů jsou klíčem u obou značek vysoké boty.
Jednou z módní influencerek, které šedé punčocháče už vyzkoušely, je modelka Elsa Hosk. Ta jimi doplnila business kostým s oversized sakem s výraznými rameny. I podle dalších hostů na přehlídkách se právě šedé punčocháče ukazují jako ideální způsob, jak dát kostýmu novou energii. Platí to jak u neformálního stylingu s tričkem, tak u formálního vzhledu s košilí a svetrem. Dalším z tipů jsou stříbrné mokasíny nebo lodičky, které dodají outfitu šmrnc. 
Foto: Claudio Lavenia/Getty Images
Elly McGaw
V poslední době, kdy globálně čelíme ekonomické krizi, se drobné doplňky jako barevné punčocháče stávají důležitějšími a důležitějšími díky své cenové dostupnosti a výraznému efektu, jaký mají na celkový vzhled. Navíc sezona jaro - léto 2024 přeje neutrálním tónům béžové a bílé, stejně jako pastelovým odstínům modré a lila. V obou případech oceníte sílu šedých punčocháčů. Ty ostatně výborně fungují také s červenou nebo zlatou.
Kde koupíte šedé punčocháče? Projděte si galerii, kde najdete tipy na klíčový doplněk celého roku. 
Článek vyšel v originále na vogue.es.