Doplňky

Konec kabelkám? Belt bags hlásí nadvládu

Dají se nosit přes rameno, jako crossbody nebo jen tak do ruky. Ledvinky vytlačují od jara až téměř do podzimu tolik oblíbené kabelky. Dají se totiž nosit ke všemu. Nevěříte? 
Foto: Jean Baptiste Lacroix / Stringer - Getty Images
Ruby Rose
Kdo si myslel, že ledvinky jsme měli sundat v devadesátých letech a už je nikdy nevytahovat na světlo světa, měl by se zastydět. Už několikátou sezonu se drží na výslunní a mají proč. Hlavní výhoda? Volné ruce i nezatížená ramena. Nevýhoda? Musíte skutečně pečlivě vybírat.
Tento módní doplněk totiž za vás práci neudělá. Vše je o materiálech a formě zpracování. Příklad si můžete vzít z krásek showbyznysu, bez předsudků nosí belt bag kolem pasu, boků i jen tak v ruce a světe div se, vypadají u toho perfektně bez ohledu na tvar postavy, takže odteď žádné výmluvy, že pro vás tento zásadní módní návrat 21. století není. 
Plastové, z nylonu či ledvinky ze sportovních materiálů už ponechte festivalovým milovníkům hudby nebo těm, kteří nemají vkus. Ve městě, k saku či rovnému kabátu nevypadají dvakrát přesvědčivě. Vždy je lepší dát přednost koženým variantám, které s další sezonou nevyhodíte. Které se líbí nám?