Doplňky

Tekla Red collection rovnou do ložnice

Kodaňská značka TEKLA a e-shop FARFETCH představují v rámci BEAT 003 společnou kolekci „Red Collection“, jež se skládá z povlečení a pyžama unisexového, oversized střihu – to vše v červené barvě.
Dánská TEKLA se specializuje na textilie a oblečení do domácnosti. I když byla založena teprve nedávno (v roce 2017), je jednou z nejviditelnějších evropských značek nabízejících povlečení, ručníky i pyžama. To hlavně díky krásným vizuálům a originálním produktovým fotografiím. TEKLA je známá nadčasovým designem produktů a moderním pojetím domova, zároveň zákazníkům nabízí velký prostor pro sebevyjádření. 
Foto: Courtesy of Tekla x Farfetch
TEKLA a FFARFETCH teď představují společnou kolekci „Red Collection“, která je inspirovaná vystoupením „Roof Piece“ tanečnice Trishy Brown z roku 1971. Performance zachycuje skupinu patnácti tanečníků na střechách v newyorském SoHo, kteří si mezi sebou pomocí pohybů předávají zprávu v červeném oblečení. V kampaňovém videu inspirovaném těmito motivy hraje hlavní roli modelka Lily McMenamy, která skrze sérii tanečních figur posílá dál signál, oděná do červeného pyžama, se střechami a mrakodrapy New Yorku na pozadí.
Foto: Courtesy of Tekla x Farfetch
Foto: Courtesy of Tekla x Farfetch
Foto: Courtesy of Tekla x Farfetch